2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ممنون خواهر گلم😔😔واقعا دیگه توان مشکل دیگه ای ندارم امیدوارم هیچ کس مث من بغلش خالی نمونه داغ بی ب ...

ان شاء الله دوقلو به دنیا بیاری جبران بشه خالی بودن بغلت...

چند ساله ازدواج کردی؟ 

پس منو چی میگی ۳۹ سالم شد😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شكر كه طبيعي باردار شدي، 🙏😍💗بارداري با اي وي اف واقعا خيليييي سخته انشالله همه مامانا به س ...

الهی آمین 🤲🏼🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شاء الله به حق قران به زودی زود خبر بارداریت رو تو این تاپیک به ما میدی... امیدوارم همه ی منتظرا ...

انشاالله گلم ممنونم از دعای قشنگت😔😭🙏 چقدر سخته درد بی اولادی...مث سراب هست میریم تا لب چشمه و تشنه بر میگردیم تا انتقال پیش میریم ولی آزمایش منفی 😭😭

واقعا خدا لعنت کنه دکترای بیخیال رو.. عزیزم شماهم هیچ بچه نداری؟

نه ندارم..

دو تا انتقال داشتم یکی منفی و دیگری تو هفته ی ۸ جنین قلبش از کار افتاد...تیر ماه دوباره میرم تو سیکل انتقال سوم..دعا کن🙏🏻🙏🏻

ان شاء الله دوقلو به دنیا بیاری جبران بشه خالی بودن بغلت... چند ساله ازدواج کردی؟  پس منو چی ...

فداتشم خدا دلتو روشن کنه خدا انشاالله بهت یه ۳قلو بده جبران این همه سختی بشه...خیلی ناراحت شدم😔😔 آجی به حق بی بی فاطمه زهرا خدا بغلتو پر کنه. 

کدوم شهر هستی؟

نه ندارم.. دو تا انتقال داشتم یکی منفی و دیگری تو هفته ی ۸ جنین قلبش از کار افتاد...تیر ماه دوباره ...

انشاالله این دفعه خدا دلتو روشن کنه با یه ۳قلوی صحیح و سالم😘😘

من مرکزم دولتیه فعلا بخاطره کرونا انتقال نمیدن 😭میخوام وام بگیریم بریم خصوصی

شما چندبار انتقال داشتی؟اصلا وارد سیکل ای وی اف شدی؟؟ مشکلت چیه؟؟

من یه بار انتقال داشتم.۴ساله ازدواج کردم ماهه دیگه میرم توی ۵سال😔 این مدت دکترا داغونم کردن. بعد از کلی آزمایش و عکس رنگی گفتن سپتوم بلند داری تو رحمت. هیستروم کردن نصفشو گذاشته بود الکی میگفت کامل برش داشتم ۷ماهه تمام بهم دارو و آمپول میداد و در ماه ۳بار ویزیت میشدم پیشش تا دید باردار نمیشم فرستادم پیش یه دکتر دیگه حالا که هیستروم کرد دید نصف سپتومم مونده. کامل برش داشت. سریع رفتم تو سیکل آی وی اف که متاسفانه منفی شد

منم ببخشید با دست اینکارو انجام دادم و تقریبا همین مقدار ولی چون اولین بار بود واژینال استفاده میکرد ...

من که عفونت داشتم ،شیاف واژینال داده بودن بهم، گفتن اینطور استفاده کنم، نگران نباش به کیسه آب نمیرسه اصلا، فقط اپلیکاتور نزن