2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
فداتشم گلم نه اشکالی نداره منم هورمون هام بهم ریخته اعصابم ضعیف شده 😁😁😁

منم وقتی عصبی و ناراحت میشم میدونم به خاطر هورموناست  😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، به من گفتن با انگشت این کار بکنم نه اپلیکاتور و تا آخر بند دوم انگشت اشاره یعنی تقریبا دو سوم ...

منم ببخشید با دست اینکارو انجام دادم و تقریبا همین مقدار ولی چون اولین بار بود واژینال استفاده میکردم احساس کردم زیاد داخل بردم ،،، بعد از حدود چهار ماه استفاده رکتال یکدفعه ای داغون شدم نمیدونم دیگه از شیافه یا نه ، من که هر چند روز یکبار یه مشکل جسمی جدید دارم ،، شما همیشه واژینال استفاده میکنید؟؟؟ برای جنین خطرناک نیست ؟؟

سلام عزیزم. ممنون خوبن. آره ، میخوردم.دکتر طرازی داد. بعد از سقطم ، رفتم مرکز ، اولین ویزیت گفت غ ...

فدات مرسی از توضیح کاملت 

دوستم میخواد بره تو سیکل دکتر بهش گفته باید آسپرین بخوری غلظت خون داری میخواستم بدونم کدوم دکتر رفتی که اونم بره پس دکتر طرازی 

دست گلت درد نکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم اهوازم ،پیش کدوم دکتر میری ؟

ای جانم همشهریمی😁😍😘 من پیش همشون رفتم. الان نزدیکه ۱ساله پیش دکتر شبنم سالمی میرم. قبلا پیش دکتر سارا مسیح بودم که کلی آزمایش و عکس رنگی دادم دید رحمم سپتوم داره بعد هیستروسکپیم کرد بهم گفت سپتوممو کامل برداشته در صورتی که نصفش مونده بود ۷ماهه تمام بهم آمپول و دارو میداد دید باردار نمیشم فرستادم پیش دکتر سالمی.واقعا خدا خیرش بده دکتر سالمی رو هیستروم کرد دید نصف دیگه از سپتومم مونده کامل برش داشت ولی بعدش آی وی اف کردم متاسفانه منفی شد اما توی مرکز دولتی امام. بهم گفت بیا خصوصی من پولشو نداشتم..حالا ۳تا دیگه جنین دارم بیمارستان امام که بخاطره کرونا میگه انتقال نمیدیم 😔😔😔

منم مثل خودت ناامید بودم انقدر که همش در حال گریه بودم خیلی روزای بدی بود ولی خدا خواست فقط توکلت به ...

واااااي ليانا جووووون مبارك باشه عزيزم😍😍😍نميدوني چقدررررررر برات خوشحالم، خدارو صدهزار مرتبه شكر، مطمين بودم خدا سختيايي كه كشيدي رو جبران ميكنه

انشالله به سلامتي زايمان كني😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خداروشکر که ما سابقه یائسگی تا حالا نداشتیم من مامانم ۵٠سالش بود منو آورد. ۱٠تا بچه هم آورد خداروشکر ...

ان شاء الله که بارداری😍😍

به زودی خبر خوش رو بگذاری تو گروه...🤲

خدا حفظ کنه مادرت رو، چه جالب تو پنجاه سالگی...خوش به حالشون چه توان و انرژی داشتند..

سلام به همگی  تو ۱۴ روز انتقال میشه سرپا نماز خوند؟

سلام عزیزم بله 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگی  تو ۱۴ روز انتقال میشه سرپا نماز خوند؟

سلام؛

من که ۱۴ روز مهرم رو روی میز ناهارخوری میگذاشتم ایستاده نماز میخوندم ولی سجده ام رو میز بود که خییلی خم نشم...

ازمایش دادی؟

واااااي ليانا جووووون مبارك باشه عزيزم😍😍😍نميدوني چقدررررررر برات خوشحالم، خدارو صدهزار مرتبه شكر، ...

سلام عزیز دلم 🤩🤩🤩 

ممنووووون فدات بشم مررررسی خدا واسم معجزه کرد ❤️❤️

انشاالله گل پسرت رو سالم بغل کنی و به موقع 💙💙

سلام عزیزم. ممنون خوبن. آره ، میخوردم.دکتر طرازی داد. بعد از سقطم ، رفتم مرکز ، اولین ویزیت گفت غ ...

IGg

خارج از نرمال بودنش نشانه ی ایمنی بدنتون نسبت به سرخچه هست و درستش همینه خارج از نرمال باشه..