2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم یعنی به علت dfi۲۵هیچ جنینی تشکیل نشد؟ مشکلتون فقط دی اف ای هست؟ ازچندتا تخمک هیچ جنینی تشکیل ...

هر دوبار جنین تشکیل شد

دفه اول 7 تا جنین از 7 تخمک

دفه دوم 3 تا جنین از 5 تخمک 

معلوم نیست مشکل چیه

یک انتقال مثبت منحر به سقط و.یک انتقال منفی داشتم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دکتر سونو گرافم گفت معمولا جنین ضعیفه این اتفاق میفته و اینکه تو بارداری اول این نوع سقط زیاده و طبی ...

سقط سه ماهه اول بیشتر بخاطر مشکلات ژنتیکی جنینه

جنین منم هفته 7 متوقف شد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوبار جنین تشکیل شد دفه اول 7 تا جنین از 7 تخمک دفه دوم 3 تا جنین از 5 تخمک  معلوم نیست م ...

پس بازم جنین داری...؟یعنی الان باز وارد سیکل پانکچرشدی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم.خوبی؟گل پسری خوبه؟  خداروشکر دوهفته دیگه سز میشم اگه خدا بخاد. اره نفس جون.صبح ...

الهی عزیزم واقعا سخته کل بارداریتو.اذیت شدیِ..انشاءالله چندروز دیگه هم.میگذره و گل پسری رو صحیح و سالم بغل میکنی 😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم فدات خوبم شکر .گل پسرت خوبه؟خدا برات حفظش کنه ی بوس از اون لپای خوشگلش بکن از طرف من

قربونت عزیزم❤انشاءالله خیلی زود قسمت خودت..همیشه تو دعاهام جاداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هفته ۲۹ درد شدید داشتم زیر شکم که بخاطر کشیدگی رباط گرد بود، از اون موقع دکترم گفت موقع راه رفتن یا ...

عزيزم تأثیری روی کمردرد داره بنظرت و اینکه چند خریدی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
لیانا جون تبریک میگم....دلم میخواست الان پیشت بودم و از شوق فراوان بغلت میکردم....خیلی خوشحال شدم..ا ...

سلام عزیز دلم ممنووووووووون از دعات میبوسمت 💓💓

انشاالله خودتم سوپرایز بشی به زودی زود 😘😘😘😘🌺🌺🌺فقط توکلت به خدا باشه ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارکه لیانا جون خدارو هزاربار شکر 

ممنوووون تاراجون انشاالله قسمت خودت  به راحت ترین شکل💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

ماشاء الله عزیزم .هزار الله اکبر ...بارداری گلم؟؟

خدایا شکرت ..خداروهزارمرتبه شکر.تبریک میگم بهتون عزیزم.ان شاء الله که به سلامتی و دل خوش بغل بگیری میوه ی دلتو.از ته قلبم برات  خوشحال شدم 😍😍😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
لیانا جون منم تبریک میگم 🌺🌺 چقدر خوشحالم این خبرو اینجا میشنوم واقعا مصداق ضرب المثل پایان شب س ...

قربونت بشم دوست عزیزم 😘😘 هنوزم باور نکردم چون اصلا فکرشو نمیکردم طبیعی بشه ایشالا قسمت خودت حاجت روا بشی 💙

سلام عزیزم.تبریک میگم 😍.خدایا شکر شکر شکر.ان شاالله دوران بارداری خوب وراحتی داشته باشی و نی نی روص ...

فدات پروانه جون ❤️ انشاالله خبر مامان شدنت به زودی زود 😻😻

سلام سارا جون فدات خواهری خوبم.وای هنوز تهوع داری؟چشمم به تیکرت افتاد کلی ذوق کردم الهی دردونتو صحیح ...

مرسی عزیزدلم.ان شاء الله قسمت خودت به زودی زود 💕💕💕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚