2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

دختراااا يکي بداد من برسه کمکم بکنه من الان چندين ساله منتظر ني ني هستم بيشتر دخترا ميدونن من چ زجري سر پانکچرم کشيدم اخرش پنج تا جنين شد فريز کردم الان مرکز ما چون بيماراي دياليزي طبقه بالاش هست چند تاي کرونايي بوده  انتقال جنين برا کرونا کنسل کردن منم ديگه طاقتم طاق شده ميخام جنين هام ببرم مرکز مام پيش دکتر نصر برام انتقال بده ...مرکزمون بيماراي اندومتريوز ذخير تخمدان کم و سن بالا 35رو انتقال ميده ما بدبختا رو انتقال نميده اخه اگع ب کرونا هس ک اونا هم ميگيرن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دختراااا يکي بداد من برسه کمکم بکنه من الان چندين ساله منتظر ني ني هستم بيشتر دخترا ميدونن من چ زجري ...

من چيکار کنم کمکم کنيد يکي بهم فکر برسونه خسته شدم انقد بهش فکر کردم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی تو بیمارستانای دولتی از بعد از جریان کرونا انتقال داده؟بیمارستانی ک من میرفتم بخاطر کرونا بخش ای ...

چ بيمارستاني

فعلا فقط میخوام اطلاعات جمع کنم به امریکا که نمیفرستن تخمک، تو امریکا کار با ایران ممنوعه ولی میتو ...

اره خوب کاری میکنی حداقل بایه تخمک دیگه انجام بدید که مطمئن بشید مشکل از کجاست واقعا ...امیدوارم به راحت ترین شکل ممکن طبیعی وراحت خودت بارداربشی عزیزم 

انتی اکسیدان ینی چیا میخوره

مثلا انواع میوه های توت مانند، مول شاهتوت توت فرنگی، بلوبری، تمشک... اینها خیلی آنتی اکسیدان هستند

یه قرص مکمل هم گرفته که اونم آنتی اکسیدان هست

ولی کی اثر  میکنه ؟ نمیدونم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

[QUOTE=127576133]انشالله خیره عزیزم برات نگران نباش بهار عالیه برای ای وی اف میگیره🌷🌷🌷[/QUOTE

سلام عزیزم ببخشید من خیلی وقت بود نیومد نی نی سایت.

ممنونم همچنین برای شما ان شاالله

ازعقب افتادن انتقالت ناراحت نباش مطمئن باش اتفاقای خوبی پیش راهته عزیزم  من سری اول چندین ماه ...

سلام عزیزم ببخشید من خیلی وقت بود نیومده بودم نی نی سایت.

ممنون گلم ان شاالله برای همه😘😘

خداروشکر خدا نی نی تونو حفظ کنه😍

مثلا انواع میوه های توت مانند، مول شاهتوت توت فرنگی، بلوبری، تمشک... اینها خیلی آنتی اکسیدان هستند ...

خب گلم باید تکرار شه که بدونی تغییر کرده یانه ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

مبارکه لیانا جان.

ان شااالله تا آخرش ب خوبی و خوشی سپری میکنی و گل دخترت رو بغل بگیری.

خدا رو شکر

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام خانمای گل. 

من ۲۴اردیبهشت موعد پریودم بود که الان نشدم بی بی چک هم زدم منفی بود درد شدید پریود میگیرم و ول میکنه و خیلی خیلی بدنم آتیشه نمیدونم چرا😨 هیچ قرصی هم برای بارداری و پریودی مصرف نکرده بودم.  نمیدونم علت چیه؟