2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684464 پست
راستش خودمم شک کردم احساس میکنم مشکل از اسپرم باشه تا حالا آزمایش دی اف آی نداده شوهرم ولی خب الان 6 ...

کاری نداره همون مرکز یه آز اسپرم بده ۲۰۰هست حداقل میدونی ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مرسی عزیزم روزی چقدر باید نخود بخوره. باردار نشدی بعدش؟

من خودم روزی یک کاسه نخود با آبش میدادم ...نه ...مشکل ما مورفولوژی ودی اف ای هست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم روزی یک کاسه نخود با آبش میدادم ...نه ...مشکل ما مورفولوژی ودی اف ای هست

مام مورفولوژی هم هست شکل غیر طبیعی یعنی بی اثره؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

مام مورفولوژی هم هست شکل غیر طبیعی یعنی بی اثره؟ دی اف ای چیه؟

همسرتون واریکوسل داره؟ اگه داره عمل کرده،؟

سلام.ثمین جان خوبی عزیزم چ خبرا.. همین الان پسرمو شیر میدادم تو فکرت بودم ک.یهو پیامتو دیدم❤

سلام عزیزم فدات خوبم شکر .گل پسرت خوبه؟خدا برات حفظش کنه ی بوس از اون لپای خوشگلش بکن از طرف من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمین جون.خوبی؟چه خبرها عزیزم؟😍😍

سلام سارا جون فدات خواهری خوبم.وای هنوز تهوع داری؟چشمم به تیکرت افتاد کلی ذوق کردم الهی دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری خواهر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به روی ماهت عزیزم، چطوری؟ در چه حالی؟ 

سلام مرضی جون قربونت گلم شما خوبی؟دردونت شیطونی میکنه توی دله مامانیش؟الهی صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم

ممنون سارا جون که همیشه راهنماییم می کنی که اینطور من فکر می کردم نصر خصوصی تره معطلیش کمتره ولی به ...

بهار یکبارم امتحان کن خواهر.شاید اینبار شد خداروچه دیدی.معجزه ممکنه برا هرکدوممون پیش بیادا

همسرتون واریکوسل داره؟ اگه داره عمل کرده،؟

واریکوسل خفیف داره نیاز به عمل نداره ....مورفو از یک شد سه

دی اف ای از ۳۶ شد ۲۷

فردا بعداز ۵ماه ایشالا قرار ازمایش بده 

سلام خانوما عيدتون مبارك🌹 اميدوارم همه همقطاراي پارسال الان به آرزوشون رسيده باشن زينب جون مب ...

عزیزم اسپرم اهدایی تا اونجایی که من اطلاع دارم توی ایران وجود نداره مگر اینکه جنین اهدایی بخوای بگیری

واریکوسل خفیف داره نیاز به عمل نداره ....مورفو از یک شد سه دی اف ای از ۳۶ شد ۲۷ فردا بعداز ۵ماه ای ...

انشالله که مشکلشون حل شده باشه و فوری خدا بهت بچه سالم وصالح ببخشه 

خداروشکر همون بار چهارم نتیجه گرفتید  راستش من یبار انجام اادم فقط سه تا جنین برامون موند وبا ...

بهار چته تو دختر .به این زودی ناامید نشو من متولد 63 هستم یعنی 36سالمه تقریبا دوتا بیشتر جنین ندارم بعد برا بار پنجم تشریف میبرم پانکچر میکنم .از من یاد بگیر میدونی که 17 بارم انتقال جنین داشتم

من امروز روز چهاردهممه دكتر گفته فردا صبح برو ازمايش ولي ديگه طاقت ندارم عصر كه شوهرم بياد از سركا ...

امیدوارم دلت شاد بشه

به ما گفتن فقط تشكيلش نشانه سلامت جنين نيست همين كه نميتونه به رشدش ادامه بده يعني مشكل داره پرونده ...

چقدر بد.یعنی من نمیدونم تا کی باید این ابهامات انتقال جنین ادامه داشته باشه.قبلش که میگفتن نازایی بی علت.با آزمایش اسپرم دقیق تر ومعاینه مشخص شد مشکل چیه.حالا که جنین بالاخره تشکیل شده اونم معلوم نیست بی مشکله یا نه.واقعا موندم چی بگم دیگه.