2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
توده خوش خیم بود مشگل از هردومونه تو امضام نوشتم.. دیگه داروهایی که مصرف کردم واسه سیکل ivf خیلی زی ...

عزیزم چند بار میکرو کردی؟بعد از چندمین میکرو سینه هات کیست اوردن؟باز اگر میکرو کنی خطرناک نیست ازنظر دکترت؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم چند بار میکرو کردی؟بعد از چندمین میکرو سینه هات کیست اوردن؟باز اگر میکرو کنی خطرناک نیست ازنظر ...

من 2بار انجام دادم قبل این که این 2 میکرو کنم وسطای سیکل میکرو این توده تو سینم در اومد و عمل کردم بعد 1سال دوباره شروع کردم به مصرف دارو واسه تخمک کشی که 20 تا تخمک داشتم فقط 5تا جنین شد هر دوبار ناموفق بود و جنین ندارم و انشالله ماه بعد میرم برا تخمک کشی دوباره ...فعلا که بدنم داره خوب جواب میده به داروها البته فقط امپول رونافی بازو جواب میده بدنم 😖

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 2بار انجام دادم قبل این که این 2 میکرو کنم وسطای سیکل میکرو این توده تو سینم در اومد و عمل کردم ب ...

خب عزیزم ۲۰ تا تخمک که خداروشکر خوبه ...خوب جواب داده ...شاید مشکل از اسپرم هست که فقط ۵تا جنین شده 

چرا دارو زیاد بهت میدن؟ایشالا طبیعی بشی تا قبل از شروع سیکل جدید 

مگه چقدر دارو دادن که هنوز میکرو اول تموم نشده سینت توده دراورده...فک کن چقدر تاثیر گذاشته سریع 

منظورم اینه برای سینه خطرناک نیست باز میکرو کنی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
توده خوش خیم بود مشگل از هردومونه تو امضام نوشتم.. دیگه داروهایی که مصرف کردم واسه سیکل ivf خیلی زی ...

گلم میشه درخاست دوستیمو قبول کنی؟

خب عزیزم ۲۰ تا تخمک که خداروشکر خوبه ...خوب جواب داده ...شاید مشکل از اسپرم هست که فقط ۵تا جنین شده& ...

بله اسپرم شوهرم حرکتش خوب نیست و ضعیفه خودمم تخمکام pco شدید هستن ..

قبل سیکل میکرو من دارو مصرف میکردم ولی دیگه توی اون دوره میکرو عود کرد باعث لغو سیکل شد ..

فعلا که وضعیت سینم خوبه چندوقت یه بار میرم ماما گرافی خدارو شکر از توده سینه فعلا خبری نیست...

انشالله به زودی خودتونم نتیجه مثبت بگیرید و بادردار شی گلم💗💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بله اسپرم شوهرم حرکتش خوب نیست و ضعیفه خودمم تخمکام pco شدید هستن .. قبل سیکل میکرو من دارو مصرف می ...

وای گلم ببخشید اینقد سوال میپرسم ....متوجه این جمله نشدم 

قبل سیکل میکرو بعلت pcoدارو مصرف میکردید وpcoعود کرد؟

یا بعلت کیست سینه دارو مصرف میکردید و کیست سینه عود کرد؟

یعنی قبل از شروع سیکل های ای وی اف کیست سینه داشتید؟یا سینتون فیبروکیستیک بودوبا ای وی اف عود کرده؟

بازم معذرت می خوام که زیاد سوال پرسیدم 

وای گلم ببخشید اینقد سوال میپرسم ....متوجه این جمله نشدم  قبل سیکل میکرو بعلت pcoدارو مصرف میک ...

فدات عزیزم..خواهش میکنم..

بله سینم فیبرو کیست بود با داروی ivf عود کرد..

قبل میکرو داروی محرک تخمدان استفاده کردم احتمالا از قبل میکرو کیست داشتم با داروی میکرو عود کرد

سلام اگه خاطرتون باشه من تیروییدم توی هشت هفته 12 بود بعددکتر زنان برام دهرونوشت روزی 2تا 17 اردیبهش ...

اگه برات مقدوره با یک دکتر غدد مجرب دیگه مشورت داشته باش برای دوز داروهات...که ارامشت بیشتر بشه..

توکل کن به خدا..ان شاء الله مشکلی پیش نیاد...

سلام عزیزم خوبی گل پسرت چطوره؟..سیاهدونه میخوری شیرت زباد شده.؟ ب چ صورت میخوری؟

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما و گل پسری خوبین؟

گلم والا سیاهدانه که هیچ دارم قرص میخورم هنوز شیرم زیاد نشده 😭😭😭😭دیگه نذر کردم

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما و گل پسری خوبین؟ گلم والا سیاهدانه که هیچ دارم قرص میخورم هنوز شیرم زیاد ...

قربونت عزیزم خداروشکر خوبیم 

بنظرم.شیر ماها کلا مدلش اینه کمه دیگه ..منکه دیکه هیچی برا زیاد شدنش نمیخورم..چون از چیزی تاثیر خاصی ندیدم😕

فقط همینکه استقامت کردم. و همون ی ذره هم.پسرم ول نکنه بازم.راضیم.خداروشکر 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها من عصری باز بیبی چک گذاشتم اینبار کاملا پرررررررررنگ شد،ایشالا بحق ۶ ماهه امام حسین قسمت همه منتظرا،من ۴ سال منتظر دومی بودم یبار iui منفی داشتم و دیگ قصدم ivf بود،و این ماه دارو گیاهی خوردم ک خداروشکر  نتیجه داد 😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍