2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نه موضوع رو نگفتم مادرشوهرم چندهفته پیش دعوا انداخت الان سر خیانتش دعوا نکردیم سرمادرش بود خیلی ...

عجب مادری، ولی عزیزم خدا جای حق نشسته مطمءن هر عملی یه تاوانی هم داره و تاوان سختی میدن، شما حتما تو این. شرایط برو پیش مشاور تا بهترین کار را انجام بدی، ان شاالله حالا دلت به زودی خوب بشه و بهترین روزها بعد از این همه سختی برات رقم بخوره

واقعا کارهای مادرش دور از شان یه انسان اونم یه مادر هست، ان شاالله خدا هدایتشونه

بچه ها دیروز از ازمایشگاه زنگ زدن گفتن جواب ازمایش غربالگری رو بیاید ببرید. درصورتی که جوابش باید29 حاضر میشد نتونستیم بریم جوابشو بگیریم الان شوهرم میگه حتما مشکلی داشته که زنگ زدن دارم ازدلشوره میمیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دیروز از ازمایشگاه زنگ زدن گفتن جواب ازمایش غربالگری رو بیاید ببرید. درصورتی که جوابش باید29 ...

برای منم زودتر از روز معین اماده شد دلیلشم گفت چون زودتر تعداد به حد نصاب رسیده،فکر کنم چند تا عربالگری باشه که باهم انجام بدن،بد به دلت راه نده

بچه ها دیروز از ازمایشگاه زنگ زدن گفتن جواب ازمایش غربالگری رو بیاید ببرید. درصورتی که جوابش باید29 ...

نگراني نداره منم ازمايشم بوده زودتر اماده شده گفتن بياين ببريد. وقتي ي تعداد ميشه انجامش ميدن زودتر 

نه عزیزممم منم جوابم باید ۳۱ ام میومد گفتن فردا برم بگیرم ، مثل اینکه سرشون خلوته زود جواب میدن😁🤣 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان من برا بچه دوم میخوام ivf کنم ب نظر شما جنین فرش بهتر نتیجه میده یا فریز؟جنین ۳ روزه یا ۵ روزه؟لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
پرسيدم گفتن هيچي مشخص نيست شايد خدا نخاد ب من بچه بده هميشه ميگم بخاطر من کرونا اومد

شما کجایی عزیزم ک هنو شروع بکار نکردن؟منم خرم آبادم و همینجا میخوام انجام بدم و هنوز بخش ناباروری بیمارستان شفا شروع بکار نکردن بخاطر کرونایی لعنتی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
شما کجایی عزیزم ک هنو شروع بکار نکردن؟منم خرم آبادم و همینجا میخوام انجام بدم و هنوز بخش ناباروری بی ...

تهران کلينيک رويش 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
تهران کلينيک رويش 

مجبوریم صبر کنیم'برا شما نگفتن کی شروع بکار میکنن؟شما پانکچر شدی؟چنتا جنین داری؟