2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
گل پسرات چطورن عزیزم

سلام.

ممنون خوبن.

بزرگه شیطونی میکنه.

کوچیکه دیر ب دیر دستشویی میکنه.

هر کدوم یه سازی میزنن برا خودشون.هر کدوم یه مدلی هستن.

تا گوساله ، گاو شود ، دل صاحبش آب شود.

شما چرا تیکر نذاشتین؟

چند ماهه هستین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. ممنون خوبن. بزرگه شیطونی میکنه. کوچیکه دیر ب دیر دستشویی میکنه. هر کدوم یه سازی میزنن برا ...

سلام مرجان جون خوب شد دیدمت.میخواستم بپرسم برای دوقلو هات چندتا شیشه شیر خریدی؟!

چه سایزی باید بخرم؟

یکی بهم گفت دو تا شیشه خیلی کوچیک برا داروییشون بخر دوتا هم شیشه متوسط

ماهک جون گاندی به من گفت تا تیر فعلا اناقال نمیدیم دکترمم گفت چون کرونا رو جنین تاثیر میزاره فعلا مم ...

نمی دونم ببین فک کنم بیمارستان ها چون بیمار کرونایی پذیرش می کنن یا احتمال اینکه مراجعه کنن اینکارو نمی کنن ولی مراکز ناباروری حالا همرو نمی دونم ابن سینا انتقال میده و قبلش ازمایش می گسره تست کرونا رایگانم هست  اون منفی باشه انتقال میده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مرجان جون خوب شد دیدمت.میخواستم بپرسم برای دوقلو هات چندتا شیشه شیر خریدی؟! چه سایزی باید بخرم ...

سلام عزیزم خوبی ؟ شما چندتا انتقال دادی؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره خیلی بد کردن نمیدونم میتونم فراموشش کنم یا نه چون دوسش داشتم

بهاری جان، شما موضوع را به شوهرتون گفتید مگه که اینجور برخوردی باهاتون داشتن؟ اصلا چرا اینجوری کردن؟ 

نمی دونم ببین فک کنم بیمارستان ها چون بیمار کرونایی پذیرش می کنن یا احتمال اینکه مراجعه کنن اینکارو ...

آهان به سلامتی 

آره بیمارستان گاندی گفت تو ای سی یو بیمار کرونایی داریم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بهاری جان، شما موضوع را به شوهرتون گفتید مگه که اینجور برخوردی باهاتون داشتن؟ اصلا چرا اینجوری کردن؟ ...

نه موضوع رو نگفتم

مادرشوهرم چندهفته پیش دعوا انداخت

الان سر خیانتش دعوا نکردیم

سرمادرش بود

خیلی عوضیه،چند وقت یه بار دعوا میندازه

اون گفت از خونم برو بیرون

گفت پسرمم تورو بخدا نن نمیزارم

ارزوی این خونه اومدنو باید به گور ببری

اره خیلی بد کردن نمیدونم میتونم فراموشش کنم یا نه چون دوسش داشتم

بهار جون به فکر خودت باش کسی که دوستت داشته باشه اجازه نمیده مادرش این کارو باهات بکنه پس تصمیم درست بگیر برو مشاوره ببین چی میگه 

من بودم با همچین مردی نمیتونستم زندگی کنم 

یا اینکه باید دور بشین یعنی خونه رو عوض کنید که نتونه تو زندگیتون دخالت کنه 

خیلی ناراحتتم ایشالا خدا بهشون نشون بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ااا یامی کی می خوان انتقال بدن براتون؟

پرسيدم گفتن هيچي مشخص نيست شايد خدا نخاد ب من بچه بده هميشه ميگم بخاطر من کرونا اومد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون