2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست
سلام زینبی، بلاخره سونو غربالگری رو الان انجام دادم ولی آزمایش خون جوابش زده برای ده روز دیگه آماده ...

سلام عزیزم به سلامتی 

خیلی هم عالی 

عزیزم منم دو تا فیبروم داشتم هیچ آزاری هم نداشتن چون نوع سای سروزال و غیر فشاری بودن

اگر برای شما هم ننوشته اثر فشاری نگران نباش 

دوست داشتی از سونو عکس بگیر یه جور که مشخصاتت نیفته تا بیشتر راهنماییت کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تو تهران کدوم مرکز ivf اختیاری انجام میده؟ من ذخیره تخمدانم ۱۶ بود رنج آزمایشگاه زده بود زیر ...

پس فعلا آی وی اف انجام نمیدن؟من قراره اولین مراجعه م برا سونو باشه برا شروع آی وی اف

خدایا شکرت  
یلام عزیزم به سلامتی.مرسی پاسخ دادین. چه سالی انجام دادین؟ تعیین جنسیت کردین؟ تک قلو؟

سال ۹۸

نه تعیین جنسیت نکردم چون دکترم برای بچه اول موافق نبود.

بله، ۳ تا برام انتقال دادن یکیش موند.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چشم ان شاء الله.. چرا؟ رحمت آماده نبود؟؟

فکر کنم منظورمو بد رسوندم 😊

منظورم اینه که وقتی ویزیت شدم دکترم چیز خاصی به روند قبلی درمانم اضافه نکرد و قرار شد مثل دفعه ی قبل ادامه بدیم،من فور میکردم اگر برم مطبش حتما دارو یا درمان اضافه ای نسبت به سری قبل میدن تا مشکل دفعه ی قبل دوباره رخ نده 😔

خواهش 
فکر کنم منظورمو بد رسوندم 😊 منظورم اینه که وقتی ویزیت شدم دکترم چیز خاصی به روند قبلی درمانم اضافه ...

آهان...شاید لازم نیست بهت دارو بده سقط تو اولین بارداری خیلی طبیعیه...

البته دکتر من هپارین و پردنیزولون اضافه کرد به داروهام برای انتقال دوم..

دکتر ها حتی ازمایشات ایمنی انعقادی رو بعد دو تا سقط میدن...

آهان...شاید لازم نیست بهت دارو بده سقط تو اولین بارداری خیلی طبیعیه... البته دکتر من هپارین و پردنی ...

پردنیزولون رو منم برا همین انتقالم که منفی شد خوردم،شما با چه دوزی و چندتا در روز میخوردین؟ دقیقا دستور مصرفت چطور بود؟

خواهش 
پردنیزولون رو منم برا همین انتقالم که منفی شد خوردم،شما با چه دوزی و چندتا در روز میخوردین؟ دقیقا دس ...

روزی دوتا شب و روز فک کنم ۲۵ بود..

هپارین روزی دوبار تزریق

امپول پروژسترون تزریق روزی یک بار 

شیاف شبی یکی

استرادیول روزی سه عدد

فولیک اسید

البته واقعا بیمار با بیمار فرق داره اصلا نباید مقایسه کرد..

بعضی از دوستان فقط از ابتدا شیاف و فولیک داشتند بارداری موفقی هم بود 

و بعضی ها خیلی بیشتر از من دارو داشتند..

به دکترت اعتماد کن

روزی دوتا شب و روز فک کنم ۲۵ بود.. هپارین روزی دوبار تزریق امپول پروژسترون تزریق روزی یک بار  ...

روزی دوتا شب و دوتا هم روز؟ یعنی کلا روزی ۴عدد؟ اونم دوز ۲۵ میل؟ مطمعنی؟

فکر کنم دوزش رو اشتباه میگیا

پردنیزولون فقط دوز ۵ و ۵۰ داره

خواهش 
روزی دوتا شب و دوتا هم روز؟ یعنی کلا روزی ۴عدد؟ اونم دوز ۲۵ میل؟ مطمعنی؟ فکر کنم دوزش رو اشتباه میگ ...

میدونی چرا میخوام ببینم مال بقیه چطوره؟ چون دکترنصر اصلا به مشکل ایمنی اعتقادی نداره و میگه انقد انتقال بدیم تا مثبت بشه!!! خب مگه ادم چقد میتونه هزینه کنه یا دارو و امپول بگیره 😔

یه چیزی بگم که بعد از دوبار منفی شد،همین مثبت شدن دفعه ی اخرم رو مدیون مصرف خودسرانه پردنیزولون هستم 

خواهش 
از همون اولین روز،روزی دوتا خوردی شما؟ چند وقت قبل از انتقال گفتن مصرف کنین؟

بخدا اصلا یادم نیست..بعد سقط هر چه اثار مربوط به بارداری بود رو از بین بردم..ولی شاید از دوسه روز قبل انتقال..مطمئن نیستم.. ولی از شروع دارو میدونم دو تا بود کم و زیاد نشد اصلا داروهام..