2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم اصلا اینو نگو، هر سوالی داشتی بپرس حتما  شما منو ببخش نمیتونم منظم بیام جواب بدم🙈🙈🙈🙈

ممنونم عزیز دل خیلی خانمی، الهی که زندگیت پر از عشق و ارامش و سلامتی باشه😘😘 زینبی جان جواب سونوی دیروزم بذارم؟ واسه هماتوم یکم نگرانم خطر داره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم منفی که هیچ، خط تست هم نیفتاد، یعنی خراب بود بی بی چک  ولی کلی مامان بودن حتی با جنین ...

خوب این جوری که اون خط اصلی هم نیفته که ادم خیالش راحت بی بی خرابه ولی منفی بیفته میبرتت توی حالت برزخ

چی بگم والا موندم چرا اینقدر اذیت کردن شانس منه بخدا،،ا

اره بگردم الکی اذیتت کردن حتما منشی تازه کار بوده ، خدا هدایتشون کنه بی انصافا 

اره بگردم الکی اذیتت کردن حتما منشی تازه کار بوده ، خدا هدایتشون کنه بی انصافا 

والا درمانگاه شلوغی هم هست بعید میدونم تازه کار بوده باشه شایدم قانون اونجا اینطوریه شایدم بخاطر بیمه تکمیلی گفته آخه اونجا قرارداد مستقیم با بیمه دارن ولی بهرحال یه روز منو بی نتیجه خراب کردن

خوب این جوری که اون خط اصلی هم نیفته که ادم خیالش راحت بی بی خرابه ولی منفی بیفته میبرتت توی حالت بر ...

دقیقا واسه همین نزدم که اگر منفی شد نا امید نشم

ببین الانم نمیخوام بهت امید الکی بدم ولی الان نا امیدی شما هم شاید کاذب باشه، بودن از دوستان اینجا با بتای 100 بی بی منفی داشتن، و حتی میخواسته داروهاشو قطع کنه، با اصرار دوستان رفته آز داده و الان دیگه فکر کنم زایمان کرده

یا چند نفر داروهاشون رو قطع کردن به خاطر بی بی منفی در حالیکه واقعا باردار بودن و بعد سقط شده

پس دیگه بهش فکر نکن

عزیزم شرایطت عاااااااااالیه، ان شاء الله حتما مامان میشی دوباره به زودی

مرسی‌دوست‌خوبم..

انشالله‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا درمانگاه شلوغی هم هست بعید میدونم تازه کار بوده باشه شایدم قانون اونجا اینطوریه شایدم بخاطر بیم ...

نه عزیزم منم بیمه تکمیلی دارم هم ازمایشگاه هم سونو میرم مستقیم همونجا حساب میکنن ، عیب نداره دیگه کاری ک شده بهش فکر نکن 

فدات گلم من اصلا خبر نداشتم شما چی گفتی به دوستمون و پست گذاشتم  بعدا خوندم کامنت شما رو و اصل ...

فدای محبتت منم تعجب کردم گفتم سابقه نداشته زینبی جون بهم اینجور بگه 😲😁 عزیزم ببخشید من بد برداشت کردم فکر کردم پیام منو خونده بودید..🌹اتفاقا من اولین تایپیکی هست که میبینم انقدر همه دلسوز هم هستن و بهم کمک میکنن. انشاالله که همیشه برقرار باشید