2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
اره گفتم میشه نخورم گفت باید دوهفته یه آمپول تو بازوت بزنی منم گفتم وای سخته بعد گفتم هرطور شما صلاح ...

مامان ماهک فرتیل سی ام بهتون ندادن شنیدم رحم رو آماده میکنه واسه بارداری ؟؟و امگا 3 دفعه بعد رفتی بپرس ازشون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه کیست ساده کوچیک تو تخمدان چپ ویه ساده کوچیک ولی مقاوم تو تخمدان راست دارم.

چندماه پیش قبل پانکچر با سوزن مایعش روتخلیه کردن ولی الان دوباره برگشته.دکترم میخواست دومین انتقال روشروع کنه ولی گفت میخوای یه دوره دیگه ال دی بخور ولی باتردید گفت.واقعا موندم چیکار کنم.گفت میتونی هم انتقال بدی چندان ربطی نداره.چیکارکنم واقعا؟؟؟کسی با وجود کیست انتقال نداده؟

باز خیلی خوبه من اینجا یبار انجام دادم کلا آزاد بود 8ملیون ازمون گرفتن هنوزم پولمونو ندادن

البته با پول داروها و سونوها و ویزیت برای منم هشت تومن شدش،  بیمه تکمیلی من پول سونو و مخصوصا داروهارو خیلی مبلغ کم پرداخت میکنه و چیز زیادی دست آدم برنمیگرده ولی پول انتقال و پانکچر رو پانزده درصد ازش کم کردن و مابقیشو دو هفته ای پرداخت کردن

اره گفتم میشه نخورم گفت باید دوهفته یه آمپول تو بازوت بزنی منم گفتم وای سخته بعد گفتم هرطور شما صلاح ...

اینکه چرا نمیدونم ولی فکر کنم گاهی این سیکل بهتر بدن رو برای پذیرش جنین آماده میکنه

عزیزم از نظر بدنی شما اوکی هستی، نگران نباش فقط جنینت باید بگیره 

مرسی عزیزم امیدوارم  گفت برو برای انتقال برگه امضاع کنم نوشته بود دوتا جنین ۴ روزه یکیشaیکیشab

خیلی خوبه عزیزم ، من اصلا aنداشتم ، واسه همین خیلی ناامید بودم ، واسه من b بود و c

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها جون چقد بدین 😈 هیچ کدوم پردنیزولون استفاده نکردین تو بارداری؟ 😊😊

خپ خیلی ها استفاده کردن.جلوجذب کلسیم ر میگیره حتماقرص کلسیم مصرف کن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مامان ماهک فرتیل سی ام بهتون ندادن شنیدم رحم رو آماده میکنه واسه بارداری ؟؟و امگا 3 دفعه بعد رفتی بپ ...

نه نداد فقط eوd داد که قبلا نداده حتما یادم باشه می پرسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخ راست میگه سیکلش سخت بود بااینکه کوتاه بود.من هرروزصبح که داشتم میرفتم سرکار اول صبح خودم یه آمپول ...

اره خودمم فهمیدم سخته گفتم نه البته دکتر با ال دی کلا اکی بود منم گفتم دخالت نکنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خپ خیلی ها استفاده کردن.جلوجذب کلسیم ر میگیره حتماقرص کلسیم مصرف کن

سهیلا جون خودت مصرف کردی؟ چرا بهتون داده؟ مشکل ایمنی داشتی؟ ivfکردی؟ اگر امکانش هست یه کوچولو بگو اوضاعت چطوره؟ 

من تازه اومدم این تاپیک از همه بی خبرم 😊

خواهش 
سلام دوستان سوال دارم'جنین سه روزه شانس موفقیتش‌ بیشتره یا پنج روزه؟'چ تعداد جنین انتقال بدن شانس مو ...

عزیز نام اینا رو واقعا نمیشه نظر داد چون به کیفیت جنینا.... 

بدن مادر.... 

شرایط انتقال و خیلی چیزا ربط داره پس ذهنتون رو درگیر این فاکتورها نکنین.... 

ما وظیفمون اینه به تغذیه دستمون برسیم.... 

ورزش بکنیم.... 

روحیم نو تقویت کنیم و حواسمون باشه دکترا خیلی هی سعی و خطا و تکرار مکررات نکنن و لااقل ببینی هر دفعه داره به چیزیو بررسی میکنه.... 

بقیه رو باید واقعا سپرد دست دکترا چون اونا علمشو دارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com