2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم ان شاالله درست میشه، خودت دوباره شروع کن توکل به خدا، خیلیا با شرایط شما مامان شدن حتی تو همین ...

نه هیچکدوم.اشتباه ما هم همین بود.من اونموقع اطلاع نداشتم عمل واریکوسل میکروسرجری هم انجام میشه.

خدایا شکرت  
آره واقعا خداروشکر😘😘 انشالله روزی خیری هم  باشه واسه شما و به همین زودی خبر بارداریتونو بدین ...

مممنون عزیزممم 😍😍انشأالله به امید خدا😍💓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من بیمه تکمیلی دارم که یه مبلغی فرانشیز کم کردن باقیشو پرداخت کردن،

باز خیلی خوبه من اینجا یبار انجام دادم کلا آزاد بود 8ملیون ازمون گرفتن هنوزم پولمونو ندادن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه گلم ..شما بروز هستید من تاااااازه اول راه هستم وهیچ اطلاعی ازداروها ندارم .....اولین بارم هست میش ...

نه خوب عزیزم تعارف نداریم که من آخرین زایمانم 97 بوده یعنی درمانم برمیگرده به سال 93-94....

تقریبا یه سالم میشه فعالیتم تو تاپیک کمتر شده به خاطر یه سری مسائل.... 

برا همین اطلاعاتم بیشتر مال اون دورانه.... 

ممکنه الان مثلا داروهای جدیدی جایگزین اینا شده باشه..... 

ببین عزیزم تو سیکل تحریک تخمدان اگه نچرال نباشه میان سیستم باروریتو یه جورایی متوقف میکنن که بتونم با دارو خودشون تحت کنترل بگیرن.... 

حالا اگه این مهار کوتاه مدت باشه یعنی زمان کمتری مهار کنن میشه کوتاه مدت.... 

اگه طولانی مدت باشه میشه سیکل بلند.... 

مثلا کسایی که سیکل کوتاه (غیرنچرال) معمولا دو نوع هستن یه سریا مستقیم داروهای تحریک تخمدان براشون شروع میشه بعد که به کم تخمدان‌ها خودی نشون دادن با داروهایی مثل ستروتاید مهار میکنن.... 

این سیکل میشه کوتاه از نوع آنتاگونیست.... 

اما اگه بیان اول مهار رو شروع کنن اونم دو نوعه.... 

یا از ماه قبل شروع میکنن مثلا از ماه قبلش سینافکت رو شروع میکنن یا بعصیا مثلا واریوپیتیل یا دکا یا داروهای مشابه استفاده میکنن بعد پریود میشن و داروهای تحریک تخمدان شروع میشن.... 

اینام سیکل بلند از نوع اگونیستن اگه اشتباه نکرده باشم.... 

بعصیام همین بعد پریود سینافکت و تحریک تخمدان رو تقریبا همزمان شروع میکنن که اینم باز سیکل کوتاه از نوع اگونیسته....

البته بازم تاکید می‌کنم چون خیلی وقتا کم میام تو پیج ممکنه یه کم زنگ زده باشه اطلاعاتم..... 

خخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدیییییییی من کلی گرمی بهش میدم😁😁😁خدا بهمون کمک کنه وااااای آجی خدایی الان سکته میکنم چرا واقعا د ...

نگران نباش رعایت کن اگه طبعش گرما دیگه زیادی بهش گرمی نده لااقل میدی کنارش یه چیز خنکم بهش بده.... 

چون اسپرم گرمی زیاد براش خوب نیست.... 

منم همون اوایل ناشی بودم همسرم بسته بودم به گرمی.... 

دیدم داره بدتر میشه.... 

بعد یه کم مطالعه کردم دیدم اصلا نباید از تغذیه کسی تقلید کرد چون مزاجها با هم فرق دارن.... 

بهترین حالت رسیدن به اعتدال.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره متاسفانه زده آبنرمال...خیلی ناراحت شدم... خدایی خیلی اطلاعاتت بالاست ممنونم که کمکمون میکنی...

عزیزم برای میکرو 85 درصد آبنرمال جای نگرانی نداره حتی شانس طبیعی میتونی داشته باشی.... 

یه کم به تغذیش برسی شاید حتی طبیعی باردار بشی.... 

این قانون همیشه یادتون باشه!!!!!! 

هیچ وقت نگین چون فلانی فلان کارو کرده منم بکنم جواب میگیرم!!!! 

یا فلان چیزو خورده مام بخوریم جواب میگیریم!!!!! 

بدنها با هم فرق دارن.... 

شرایط.... 

داروهای جنبی.... 

مثلا کنی که کم کاری تیروئید دارم یه سری چیزا برام خوب نیست..... 

یا مثلا آندومتریوز..... 

خیلیا میگن شیر سویا خوردم جواب گرفتم.... 

در حالی که مثلا برا من خیلی بده.... 

پس خواهشا تقلید نکنین از کسی فقط آگاهیتون رو نسبت به بودنتون و وضعیتتون ببرین بالا!!! 

گلم سیکل کوتاه یعنی چی؟اصلا استرادیول نداره؟انتخاب باخودته سیکل کوتاه یا....؟طبق چی سیکل کوتاه انتخا ...

ببین عزیزم  برای  من از سونو اول تا انجام میکرو ۱۵ روز طول کشیدچون هایپر نشدم و هر چند بزرگترین تخمکم ۱۷ بود ول به نظر مرکز تخمکام هم به اون سایز مد نظر دکتر رسیده بود فکر کنم  رشد مناسب تخمک و هایپر نشدن ودلیلای دیگه مثل پیدا شدن اسپرم خوب تو نمونه و مسائل مربوط به رحم هم ممکنه  یکم سیکل رو طولانی  کنه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم فکر کنم دکتر شما بود که متد شانگهای رو انجام میده درسته؟  اسمش به نظرم آشنا میاد!

سلام عزیزم من نبودم شاید به شاینای دیگه بوده❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام آنای گلم خوبی؟ بچه ها خوبن؟   به روی چشم عزیزم آنا جان پیج دکتر خدیجه ظریفی رو عضو ...

فدات عزیزم.... 

شکر خوبیم.... 

این کرونا واقعا همه رو فلج کرده.... 

من دخترم مهد زبان میرفت خیلی چیزا یاد گرفته بود درسته برام واقعا سخت بود با کلی کار روزی 3 ساعت با یه بچه کوچیک دیگه می‌بردم و می‌آوردم اما شکر خدا تو زمان خیلی کم هم فارسی رو یاد گرفت هم انگلیسی رو خیلی پیشرفت کرده.... 

این تعطیلیا و کرونا خیلی برنامه هامونو به هم ریخت.... 

جالبه همه اینارو منم میتونم بهش یاد بدم اما من میگم قبول نداره باید معلمش بگه..... 

خخخخخخخ.... 

بابت کتابام ممنون سعی میکنم لااقل روزی نیم ساعت بخونم چون واقعا نیازه.... 

جدیییییییی من کلی گرمی بهش میدم😁😁😁خدا بهمون کمک کنه وااااای آجی خدایی الان سکته میکنم چرا واقعا د ...

نمیگم طب سنتی بده ولی بستگی به طبعشون داره عزیزم بنا به تجربه خودم که همسرم طب سنتی رفت دکتر بستش به گرمی و اسپرم همسرم از یک میلیون رسید به ۲۰میلیون ولی تو تحرکش هیچ تاثیری نداشت و مورفولوژیش هم از ۲ رسید به یک و بعدها فهمیدیم همسرم خودش طبعش گرمه   

سلام دوستان سوال دارم'جنین سه روزه شانس موفقیتش‌ بیشتره یا پنج روزه؟'چ تعداد جنین انتقال بدن شانس موفقیت بیشتره؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

مامانای موفق بیان روحیه بدن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

دوستان کیا تو ivf بارداری پوچ داشتین؟ من دو دفعه انتقال جنین داشتم که منفی شده، دفعه ی سوم که رفتم انتقال بدم پردنیزولون 5 خوردم و وقتی برای سونوی 8 هفتگی رفتم پوچ بود و قلبش تشکیل نشد!!!

خواستم بدونم تشکیل نشدن قلب به مصرف پردنیزولون ربط داره؟

خواهش