2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عصر بخیر .. امروز روز 7 از سیکلم بود و سونو دومم تا سونو شدم دکتر گفت خوب نیس بلند شو گفت باید ...

پلي کيستيکي هستي عزيزم ؟؟؟ چند سالته؟؟؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خانوما لطفا تست پاپ اسمیرم رو ببینید مثبته؟

عزيزم رويان بازه؟؟؟؟ انتقال جنين انجام ميشع

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم بازه فکر کنم انجام شه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

ولی اگه می خوای بری باید زنگ بزنی نوبت بگیری وگرنه راه نمیدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم..تو خوبی؟گل پسرت خوبه؟💙💙 مرسی از احوال پرسیت.چی بگم خواهر! هم چنان اون حالت تهوع لعنتی ...

عززززیزم ،هنوز تهوع داری، فکر کردم خوب شدی و تا الان حسابی شکمو شدی😀 ان شا الله به سلامتی فارغ بشی و نی نی گلتو بغل کنی، یه نی نی آروم و خوابالو 😍 پسر منم خوبه، چند روز دیگه 9 ماهه میشه، خیلی کمتر شده بالا آوردنش ولی گاهی ترش میکنه، دعا کن براش گلم زودتر خوب بشه، راستی از پور مطرود راضی هستی؟ چند وقت پیشا بود خوابشو دیدم😂😂

قربونت عزیزم..خوبیم.خداروشکر پسر منم گرفتار رفلاکس شده ولی الان خیلی بهتره خداروشکر .منم مثل خودت د ...

خب خدا رو شکرررر، واقعا رفلاکس سخته، بچه اذیت میشه، بعد اینکه چون پسر من موقعی که من لبنیات میخوردم و بهش شیر میدادم آلرژی نشون داد، بخاطر همون هم تو خورد و خوراک خودم باید دقت کنم، هم اینکه واسه پسرم دونه دونه غذای جدید رو باید تست کنم و با احتیاط بهش غذا بدم، خیلی سخته😰 راستی شما غیر از واکسنایی که کارت بهداشتشونه واکسن پره ونار نزدی بهش؟ دکتر پسرم گفته خوبه بزنه ولی واجبم نیس، منم نمیدونم چه کنم

امروز با یه دکتر دیگه ویزیت شدم، گفت پرولوتون‌رو‌نباید قبل ۱۷ هفته تزریق میکردی، رو‌جنین‌اثر بد میذاره!😢

بعدم‌گفت فعلا نزن دیگه

من موندم واقعااز دست این دکترا، اخه ما چه گناهی کردیم واقعا، چرا با ما این‌جوری میکنن، من الان پرولوتون‌رو‌ادامه بدم؟؟ تاثیر بد رو‌جنین رو‌چه کنم، اگرم قطعش کنم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد چیکار کنم؟؟!!

@زینبی_بابا  

بچه ها من فردا روز سوم پري هست بايد برم دكتر كه بگه انتقال رو كي انجام بدم 

كسي ميدونه فردا دكتر قراره چه دارويي بده يا معمولا از اين ويزيت چند روز طول ميكشه تا انتقال اجام بدن

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو