2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم حتما کم میخوره شیر.شیر خودتم هنوز میدی؟تازه از این ب بعد ک دندون دربیاره باید منتظر کمتر اضافه ...

اره کلا شیر خیلی کم میخوره..شیرخودمم میدم ولی شیرم هم.کمه هم کیفیت نداره اصلابنظرم..انگار آبه.وگرنه ی تاثیری رو بچه داشت

وای غصه دندونو کجای دلم بذارم 

پسرتودندون دراورده؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره گلم ولی فقط گاهی خونه مادرم میرم، اما بنده های خدا خانواده همسرم دو ماهه ما رو ندیدن 😢😢😢😢 هی ...

ما خونه مامان خودمم نمیریم..😢از اول اسفند هیچ رفت وامدی نداریم.ِخیلی عذاب اوره این کرونای لعنتی چرا تموم.نمیشه😭

من.نگرانم بچم هم هستم الان دیگه بزرگتر شده باید توجمع باشه تااجتماعی بشه..ولی فقط تو خونه .ِگاهی با ماشین.میریم بیرون دور میزنیم کلا اخم.میکنه وبیقراری ک برگردیم خونه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم آپتامیل پپتی برای بچه هایی هست که به پروتئین گاوی حساسیت دارن، برای ریفلاکس آپتامیل ar باید بخری ...

عزیزم.بااین محاسبه ک.میگی انگار پسر من روزی 10گرم.فقط وزن گرفته ک مشخصه کم هست

راستی گلم ی سوال داشتم تو ک اطلاعاتت بیشتره.غذای بچه رو داخل چ نوع ظرفی بپزیم بهتره؟من مسی گرفتم ولی خیلی نظرا خوندم ک هرکسی ی جنس ظرف و تاییدمیکنه من واقعا موندم چی خوبه چی بد!

ما خونه مامان خودمم نمیریم..😢از اول اسفند هیچ رفت وامدی نداریم.ِخیلی عذاب اوره این کرونای لعنتی چرا ...

والا کار درست همینه، منم در اصل اشتباه میکنم ولی چون یه چند روز بعد از تولدش کرونا اومد و همش پیش مامان بودم یا اونا پیش ما رسما قرنطینه معنی نداشت ولی دیگه با هیچ کس ارتباط نداریم

اصلا بعد از زایمان نمیتونستم سر پا باشم تنهایی

ان شاالله که پسرت هم دیرتر دندون درمیاره و وزنش هم درست میشه

عزیزم حتما باید بری دکتر علتش بررسی بشه ترجیحا برو پیش دکترهایی که میدونی تو موسسات ناباروری کار می ...

عزیزم بخاطر کرونا نمیتونم برم دکتر دکترم اهوازه خودم شهرستان..نمیدونم  چ کنم بخدا فعلا تحمل میکنم ببینم چ میشه تا پریودی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم حتما باید بری دکتر علتش بررسی بشه ترجیحا برو پیش دکترهایی که میدونی تو موسسات ناباروری کار می ...

چندروز مونده ک پریود بشم...ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم قبلا میشدم ولی رفع شده بود هیسترسکوپی هم کردم و همه نوع ازمایش هیچ مشکلی الحمدالله نداشتم..قبلا وقتی اینجوری میشدم دکتر استرادیول میداد همون لحظه میرفت ک میرفت حالا نمیدونم یعنی میشه از عوارض پانکچر باشه...امیدم به خداهست...اگ قرصی چیزی میدونی بگو بگیرم بخورم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بهتر که خوب نیست گلم رابطه شون، واقعا جز موارد خاص نباید داد، که به گفته متخصص اطفال نهایت تا 3 ماهگ ...

ممنون از راهنمایی هات.

خدا گل پسر شما رو حفظ کنه.

آره واقعا سخته. فکر نمیکردم. بارداریش خوب بود.

اما زایمان و بعدش سخت بود.

خدا قدرت و صبر بده ب همه مامانا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
توکلت به خدا باشه عزیزم ...اگه خیلی بالا باشه احتمالش هست که میکرو هم منفی بشه ..همون آزمایش اسپرمه ...

باشه عزیزم.ممنون که گفتی.راستش من تو رویان از پزشکش خواستم که بنویسه.نمیدونم چرا قبول نکرد.ولی به یه پزشک دیگه هم میگم.

خدایا شکرت  
بچه ها قرص اوابوست رو داروخانه مرکزی دکتر جمالزاده آورده.هم اینترنتی و هم حضوری میتونید خرید کنید. ...

سلام عزیزم 

ممنون که خبر دادی دربه در دنبالش بودم

دکتر من میگه روزی دو تا تو سیکل تخمک کشی ولی من تو سیکل تخمک کشی چهار تا میخوردم و سیکل قبلش دو تا 

فکر نکنم مصرف زیادش بجز خواب آلودگی ضرر دیگه ای داشته باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره کلا شیر خیلی کم میخوره..شیرخودمم میدم ولی شیرم هم.کمه هم کیفیت نداره اصلابنظرم..انگار آبه.وگرنه ...

ن هنوز دندون درنیاورده.پسر من دیگه شیر خودمو نمیخوره و خودمم اصرار ندارم زیاد،چون دیگه چیزی نمونده 6 ماهه بشه و شیر مادر تا 6 ماه خیلی لازمه.جای اون بیشتر رو غذا خودنش تمرکز دارم و اینکه شیرشم سر وقت مثل قبل غذا خوردنش بهش میدم.نفسی آز تیروئید پسرت مشکلی نداشت؟سعی کن بجای فرنی بیشتر بهش سوپ و حریره بدی فرنی خیلی ساده س و فک نکنم تاثیر زیادی رو وزنش داشته باشه.تو سوپش حتما ماهیچه بریز ک مقوی باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن هنوز دندون درنیاورده.پسر من دیگه شیر خودمو نمیخوره و خودمم اصرار ندارم زیاد،چون دیگه چیزی نمونده 6 ...

ن خداروشکر تیروئید مشکلی نداشت.ِاره سوپ رو از دیروز شروع کردم دیگه بیشترسوپ بدم .فرنی ساده نمیدم دیکه همون حریره میدادم راستی تو داخل چ جنس ظرفی غذامیپزی براش؟

ن خداروشکر تیروئید مشکلی نداشت.ِاره سوپ رو از دیروز شروع کردم دیگه بیشترسوپ بدم .فرنی ساده نمیدم دیک ...

من بیشتر تو ظرف تفلون میپزم و تو ظرف کریستال بهش میدم.قاشقشم از این سیلیکونیها ک حرارتیه.راستی آب هم گاهی بهش میدم خیلی خوشش میاد چون هوا گرمه گلوشونو خنک میکنه.تو سوپ چی میریزی؟بنظرم سوپ بی نمک و رب و ادویه خیلی بی مزه س من دیروز درس کردم خوب نشد انگار زیاد خوشش نیومد.تو سوپ رو میکس میکنی یا همون له شده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین