2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
آره آمپول واقعا سخته، حالا ان شاالله با دکتری که انجام میده شیاف بهت بده که واقعا بی درد سر و راحته، ...

ایشالا همه چی عالیههه چندتا انتقال داده بودی و بار چندمت بود؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم غصه نخور ایشالا زودی دامنت سبز میشه  تو چه نرحله ای هستی؟

انشاالله عزیزم ۴ساله چشم انتظارم... ۲بار هیسترو کردم سپتوم داشتم و کلی آمپول و دارو بهم دادن باردار نشدم دیگه آی وی اف کردم بازم منفی شد...الان جنین های فریزم مونده مرکزم دولتیه میگه بخاطره کرونا انجام نمیدیم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله عزیزم ۴ساله چشم انتظارم... ۲بار هیسترو کردم سپتوم داشتم و کلی آمپول و دارو بهم دادن باردار ...

نمیشه جنیناتو انتقال بدی خصوصی انتقال بدی 

دولتیام خیلی شلوغه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم عزیزم،  برای من ۲۲ غربالگری نوشته یعنی از الان باید وقت بگیرم؟؟؟

من که دو هفته قبلش گرفتم، رستاک رفتم اینطوری بود مثل اینکه نوبت هاش، حالا جاهای مختلف به احتمال زیاد فرق دارن. ولی آزمایشگاه وقت قبلی نمیخواد

سلام دوستان ،،، سونو NT یا همون غربالگیری اول سونو شکمی هست یا نوع خاصی هست ؟؟ جواب غربالگری رو همون ...

عزیزم سونو شکمی هست

من بیمارستان پارس رفتم هم ازمایش هم سونو

سونو دکتر کوپال بود

ازمایشم میفرستن المان ۷ تا ۱۰ روزه میاد

نیاز به ناشتایی نداره

واسه سونو چیزای شیرین بخور نی نی بیدار بشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من اگه بخوام قبل انتقال شیاف پروژسترون بزارم بجای آمپول قبول می کنن؟

واسه من امپول نوشته بودن ،بهشون گفتم قبول کردن شیاف بذارم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
انشالا یه بچه خوشگل درراهه وسالم ونازبغلش میگیری 🌹

ممنونم عزیزم،😘 اون معجون ،یه ق غ عسل ، نصف ق غ پودر قرص کمر ،نصف غ ق پودر سرداب ، یه زرده تخم مرغ محلی ، مخلوط میکنید یه شب در میون میذارید رو کمرتون با پارچه میبندید ، اصلش اینه که از یکماه قبل ،ا ول پنج شب پشت سر هم ببندین بعد یک شب در میون ، من چون مسافرت رفتم وسطاش دیگه نظمش بهم ریخت ،یک هفته اخر هر شب بستم ، میخواستم گرمیش زیاد بشه روغن سیاه دونه و یکم پودر زنجبیل هم اضافه میکردم ، پارچه هم میگن باید آب نخورده باشه حالا نمیدونم یعنی چی😁 ولی من رفتم بازار دو متر از این پارچه سفیدا خریدم نخی بود 

نع من بیشتر گرممه 

منم طبعم بشدت گرمه ولی رحمم سرد ، تهران پیش متخصص طب سنتی رفتم دکتر میرغضنفری ، کارشو قبول دارم