2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينب جون اين دكتر جديدم هم ميگه شياف مشكلي نداره ميگه آمپول پروژسترون ٥٠ بعد از هفته ١٢ نبايد م ...

عزیزم میگم که اینا خیلی توجیه نیستن که با این حرفا شما رو میترسونن

منم هفته 16 که سرکلاژ کردم تا دو هفته یعنی تا هفته 18 روزی یه آمپول پروژسترون 50 میزدم

فرق شیاف و آمپول به خاطر استیبل بودن غلظت خونی هست گلم، که در شیاف کمتر هست و البته عوارض کبدی شیاف برای مادر کمتر هست، جای نگرانی نیست

سلام خانوما.روزتون بخیر     من چند روزه معذرت میخوام یبوست داشتم به طرز وحشتناک...همش نگر ...

سلام مامان مهربون، طرز فکرت که خودت میدونی اشتباهه😉😉😉😉

اما واسه یبوست صبح ناشتا آب ولرم یک لیوان بخور

انجیر و سالاد کاهو و روغن زیتون و آلو خیس شده هم عالیه

در نهایت اگر نشد ماساژ رکتال با روغن زیتون دیگه رد خور نداره شکم رو راه نندازه 

سلام زینبی،  میدونم من هنوز اول راه هستم ولی از دکتر پرسیدم (دکتر مطب)  که تا کی باید شیاف ...

عزیزم همین شیاف بستگی داره، مثلا من به خاطر شرایطم تا ماه 8 داشتم 

اما اگر مشکلی نباشه تا همون هفته 12 میدن و بعد قطع میشه، گاهی بعدش هفته ایی یک پرلوتون میدن و... دیگه به شرایط شما و نظر پزشک برمیگرده

سلام عزيزم ي سوال داشتم دوستم با اين وضعيت ميتونه انتقال بده ؟؟؟

عزیزم خیلی واضح نیست ولی یادمه منم کیست آندومتریوما 4 سانتی در تخمدان چپ داشتم و چسبندگی، البته تمام آزمایش های تومور مارکرم نرمال بود، انتقال دادم بدون لاپراسکوپی و نتیجه هم مثبت شد، جالبه بدونی موقع عمل سزارین دکترم گفت تمام چسبندگی ها و اون کیست و فیبروم هایی که داشتم و تمام ندول های التهابی همه از بین رفته بودن

بی زحمت بگو دو تا عکس واضح تر بفرسته و البته تشخیص این که انتقال بده یا نه با متخصص زنانی هست که فلوشیپ ناباروری داره 

اره ...حتما باید بعد از نیم تا یکساعت بهمراه ادرار تخلیه بشه

واقعا!!!

اصلا نمیدونستم

ایشالا که توام بشی

بیشتر سعی کن پونه بخوری

پونه عفونتو از بدن خارج میکنی

روزی یکی دو لیوان بخور

بعدم عنبرالنسا هم خیلی خوبه