2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم ممنون محبتت ،خیلی شرمندت شدم ، اره دکتر منم بهم پماد و دارو داده و اونم گفت هر روز فشار بده و ...

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
میگن  امار مثبت مام مثل گاندی  که بود نصر زیاد نیست.   نمیدونم شاید جنین شناسش خوب نی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت که گفتی بنظرت قبول می کنه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن  امار مثبت مام مثل گاندی  که بود نصر زیاد نیست.   نمیدونم شاید جنین شناسش خوب نی ...

تو بیمارستان بهمن کار می کنه؟ چون تو پیجشم همش از مام گفته

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تو بیمارستان بهمن کار می کنه؟ چون تو پیجشم همش از مام گفته

فک کنم هست  بپرس ازش باز

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
آخه زينب جون نظر دكترا وقتي باهم فرق ميكنه آدم گيج ميشه اكثرا ميگن نبايد ميزدي ولي رويان ميداد و من ...

خیالت راحت گلم، رویان دیگه اینکاره بودن که تجویز میکردن

اغلب دکترهای بیرون چون فیلد ناباروری کار نکردن واقعا سوادش رو ندارن کیس هایی مثل ما رو کنترل کنن، بارها دیدم که میگم

اصلا نترس عزیزم

منم تا هفته 35 شیاف پروژسترون داشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

اصلا یکی از کاربرد های پروژسترون همین بارداری با روش های کمک باروری (art) هست، که حالا ما شاخه ivf حساب میشیم

سلام خوب هستید نی نی گلتون خوبه تاثیر هم داشت حلقه زدن براتون ؟ دیروز مرکزی که میرم اطلاع دادن که ا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم

والا من اون موقع هم حلقه میزدم هم پیاده روی داشتم زیاد

تاثیر پیاده روی خیلی بیشتر بود اما الان که نمیشه رفت بیرون پیاده روی

واسه استرادیول هم اگر میشد جای معتبر سونو بری بهتره تا روز دوم یا سوم پریودی

و خودت سرخود هیچ نوع داروی هورمونی نخور، به نظرم همون روزی که مرکزتون باز میشه برو و بپرس یا اگر الان کسی پاسخگو هست شرایطت رو بگو، ببین چی میگه

چون داروهای هورمونی شوخی بردار نیستن

خیالت راحت گلم، رویان دیگه اینکاره بودن که تجویز میکردن اغلب دکترهای بیرون چون فیلد ناباروری کار نک ...

سلام زینب جون 

من از امروز دارو گرفتم برای دوره پانکچر 

احتمالا عملم میفته تو ماه رمضان به نظرت روزه تو کیفیت تخمک‌ها تاثیر داره

ممنون میشم نظرت رو بدونم

عزیزم من با دکترمریم اشرفی سزارین کردم خیلی راضی بودم ازش

سلام زینبی جون خوبی خواهری؟ من به احتمال زیادبعد از ماه رمضان انتقال فریزمو انجام بدم به امید خدا. 

عزیزم هرجور میدونی کمکم کن راهنماییم کن چکار کنم کمک کنه به مثبت شدن آی وی افم چون همین ۳تا جنین رو دارم ممنون میشم گلم😍

یه سوال دیگه میگن مربای به خوبه بعد از انتقال درسته!؟مربای به از مغازه بخرم زعفرونی چیزی قاطیش نیس🤔

خانوما منم میکرویی هستم و امروز به کلینیک صفائیه زنگ زدم بابت انتقال جنین گفت تا اخر اردیبهشت انجام نمیدن و برا هیسترو و برداشتن تیغه داخل رحمم هم گفتن تا اخر ار اردیبهشت خبری نیس.ولی دکتر گفت احتمالا بخاطر تیغه هیسترو بشی شاید هم چون کوچیک هس هیسترو نشم.بنظرتون برم برا چکاپ یا بزارم برا همون اخر اردیبهشت اخه راهم دور هست

دوستای عزیزم میگم من یکی دور روز هست معذرت میخوام لخته های قهوه ای کمرنگ خیلی کوچیک دفع میکنم ممکنه ...

عزیزم احتمالش هست ولی کمه چون منم مثل شما بودم ولی هماتوم نبود 

اگر هم هماتوم باشه چاره کار اینه استراحت کنی و گاهی تو خونه چرخ بزنی و برای دستشویی و حمام و غذا بلند بشی

گلم برای خون‌رسانی بهتر به رحم گاهی که میری دستشویی فرنگی به پاهات آب گرم بگیر، از ران پا به پایین، اینو دکترم میگفت، یه فایده دیگه هم داره:جلو گیری از لخته شدن خون در عروق عمقی پا بر اثر استراحت 

سلام زینب جون  من از امروز دارو گرفتم برای دوره پانکچر  احتمالا عملم میفته تو ماه رمضان ...

سلام عزیزم به سلامتی 

گلم به نظر دکترت ربط داره، برای کیفیت تخمک اصلا نگران نباش

من به خاطر غلظت خون میترسم روزه بگیری و کم آبی چندین ساعته برات ضرر داشته باشه، از جهت دهیدراتاسیون بدن میگم که ممکنه خطرناک باشه 

سلام زینبی جون خوبی خواهری؟ من به احتمال زیادبعد از ماه رمضان انتقال فریزمو انجام بدم به امید خدا.&n ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 ان شاالله همین دفعه مامانی گلم

عزیزم ببین من خیلی تحقیق کردم و دیدم واقعا همون روال عادی گذشته رو ادامه بدی بهترین کار هست و اینکه استرس نداشته باشی

خواهری اگر قرار باشه روزی دوباره انتقال بدم این کارا که میگم رو انجام میدم و اصلا تعادل بدنم رو بهم نمیزنم و میرم دنبال تغذیه مقوی و سالم که هر روز هم لبنیات داشته باشه هم تخم مرغ، هم آجیل و مغزیجات هم گوشت حالا یا ماهی یا مرغ یا گوسفندی و... حتما هر روز میوه و سبزی میخورم 

قهوه رو ترک میکنم و جگر همین

بقیه موارد رو در حد نرمال، نه کم نه زیاد میخورم

گلم تو هییییییییییچ مقاله ایی اثر هییییییییییچ ماده غذایی برای بالا بردن احتمال مثبت شدن وجود نداره

از اینا مهم تر بحث تحرک هست که حتما انجام میدم، مثل انتقال قبل که سر کار میرفتم، پیاده روی داشتم بعد از انتقال، پله هر روز میرفتم و...، ببین به هیچ وجه استراحت مطلق یا نسبی نداشته باش چون خون رسانی به رحم کم میشه و احتمال مثبت شدن میاد پایین، اینو تو مقاله خوندم که اگر 24 ساعت اول بعد از انتقال بخوابیم، احتمال + شدن کم میشه

ببین نمیگم یهو برو روزی 2 ساعت پیاده روی کن، نه!! منظورم اینه در بحث تحرک هم مثل قبل باش و نه بیشتر فعالیت بکن نه کمتر

با خیال راحت غذا درست کن، ظرف بشور و... 

اگر کرونا نبود حتی مهمونی و عروسی و سرکار هم میتونستی بری ولی الان رعایت کن موارد بهداشتی رو

از خدا میخوام پایان انتظارت باشه عزیزم