سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 ان شاالله همین دفعه مامانی گلم
عزیزم ببین من خیلی تحقیق کردم و دیدم واقعا همون روال عادی گذشته رو ادامه بدی بهترین کار هست و اینکه استرس نداشته باشی
خواهری اگر قرار باشه روزی دوباره انتقال بدم این کارا که میگم رو انجام میدم و اصلا تعادل بدنم رو بهم نمیزنم و میرم دنبال تغذیه مقوی و سالم که هر روز هم لبنیات داشته باشه هم تخم مرغ، هم آجیل و مغزیجات هم گوشت حالا یا ماهی یا مرغ یا گوسفندی و... حتما هر روز میوه و سبزی میخورم
قهوه رو ترک میکنم و جگر همین
بقیه موارد رو در حد نرمال، نه کم نه زیاد میخورم
گلم تو هییییییییییچ مقاله ایی اثر هییییییییییچ ماده غذایی برای بالا بردن احتمال مثبت شدن وجود نداره
از اینا مهم تر بحث تحرک هست که حتما انجام میدم، مثل انتقال قبل که سر کار میرفتم، پیاده روی داشتم بعد از انتقال، پله هر روز میرفتم و...، ببین به هیچ وجه استراحت مطلق یا نسبی نداشته باش چون خون رسانی به رحم کم میشه و احتمال مثبت شدن میاد پایین، اینو تو مقاله خوندم که اگر 24 ساعت اول بعد از انتقال بخوابیم، احتمال + شدن کم میشه
ببین نمیگم یهو برو روزی 2 ساعت پیاده روی کن، نه!! منظورم اینه در بحث تحرک هم مثل قبل باش و نه بیشتر فعالیت بکن نه کمتر
با خیال راحت غذا درست کن، ظرف بشور و...
اگر کرونا نبود حتی مهمونی و عروسی و سرکار هم میتونستی بری ولی الان رعایت کن موارد بهداشتی رو
از خدا میخوام پایان انتظارت باشه عزیزم