2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
بله عزیزم واسه من تو بارداریم خیلی عددش تغییر کرد  ببین اگه الان شرایط نداری دکتر بری تو اینست ...

مرسی عزبزم

۵شنبه میرم دکتر

جالبه که برا من نوتروفیل زیاد شده و لنفوسیت کم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عملت رو کی زده؟چندم پری زده برات؟

من فردا روز 5 پریودیمه، هنوز یکم خون هست، شوهرم میگه بهشون گفته ک روز 5 پریودیمه، ولی قبلا دکتر گفته بود بعد از تموم شدن پریودی، موندم چیکار کنم، فردا میریم میپرسیم

به نظر من فعلا شروع نکن...فردا یه جای دیگه سونو برو وقتی مطمئن شدی بعد بندازش

اخه امروز هم خود دکتر سونو کرد و هم رفتم بیرون مرکز سونوگرافی..

نمیدونم والله چکار کنم...

البته هنوز شروع نکردم دارو رو..دلم نمیاد..

خدا بهت صبر بده به خدا دلم درد گرفت اخه چرا یعنی به خاطر تیرویید  تو سونو نگفت از کی قلبش کار ...

ممنونم‌، ان شاء الله..به نظر دکتر که ربطی به تیروئید نداشت نمیدونم والله..

دکتر سونو گفت با توجه به رشد بچه معلومه تازه از کار افتاد..😭

به نظر من فعلا شروع نکن...فردا یه جای دیگه سونو برو وقتی مطمئن شدی بعد بندازش

به نظرتون ممکنه فردا کار بیفته قلبش و یا امروز این دو تا سونو ها اشتباه کرده باشن؟ اقام میگه دکتر با این تجربه اش بهتر میدونه دیگه!!

نمیدونم والله..فعلا تو مرحله ی انکار هستم و هنوز دلم نیومد قرص رو بخورم..توکل به خدا..دعام کنید..

به نظرتون ممکنه فردا کار بیفته قلبش و یا امروز این دو تا سونو ها اشتباه کرده باشن؟ اقام میگه دکتر با ...

عزیزم انشاالله که اشتباه شده باشه حالا دو روز صبر کن دوباره یه سونو برو جای دیگه پیش یه دکتر زنان دیگه. 

البته بازم هرجور خودتون صلاح بدونید ولی اینجور خودت مطمئن تر میشی

خدا حفظش کنه دخترگلتو عزیزم..خداروشکر😍😍 ان شاء الله قسمت همه منتظرها😍😍 اره بخاطر نیمه شعبان شلو ...

بله اگه اتاق خصوصی یاvip بگیری همسر و میگذارن بمونه اما نباید هیچ یک از علائمو داشته باشه

البته اجبار نبود اما من برا دل خودم و اطمینان همسرمم تست کرونا داد تا خیال خودمون راحت باشه

اما ملاقاتی راه نمیدن

خانوما سلام خوبید اینجا کسی پیش دکتر نصر رفته کیلنیک مام روششون چطوریه اخلاقشون کارشون خوبه بیشتر سیکل کوتاه سروع می کنن یابلند ؟اگه رفتید راهنمایی کنید ممنون

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا     

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏