2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
روغن زیتون خوبه استفاده کنم؟ یا خانومایی که پماد خوب استفاده کردن بگین لطفا

من چندماه اول هرازگاهی روغن زیتون استفاده میکردم واز ماه 5بایو اویل زدم..ی دونه ترک.هم برنداشتم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه آمپول شکمی ندارم عزیزم من بعداز اینکه بتام مثبت شد بجای آمپول روزی دوتا شیاف استفاده میکنم شیاف ...

دقیقا...خیلی دردناکه..

شما هم انتقال داشتید؟ ان شاء الله بارداری سبک و خوبی داشته باشید⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دکترم دسترسی ندارم چیکار کنم دکتر خوب هم تو شهرمون نداریم خب تکلیف من چیه

طبق قاعده پزشکان تا هفته ۱۰ که حتما باید امپول رو بزنید و بعد از اون هم اروم اروم کم میکنند مناسب با شرایطتون..زنگ بزنید مرکزتون جوابتون رو میده.تو شهرتون اصلا دکتری نیست که تو زمینه ای وی اف باشه؟

روغن زیتون خوبه استفاده کنم؟ یا خانومایی که پماد خوب استفاده کردن بگین لطفا

عزیزم برای ترک پوست شکم من اینو استفاده میکنم. فعلاً که راضی هستم و خبری از ترک نیست...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کاریوتایپ همون کشت کروموزوم .مشکلات ژنتیک کروموزوم .اکثرا اونا که ازدواج فامیلی دارن یا توفامیل درجه ...

پس ما که فامیل نیستیم و عقب افتاده نداریم نیازی نیست بدیم این آزمایش رو درسته؟

پس پشت تلفن قبول نمیکنن ولی حضوری ازمایش میگیرن درسته

بله عزیزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم برای ترک پوست شکم من اینو استفاده میکنم. فعلاً که راضی هستم و خبری از ترک نیست...

عزیزم از چند هفتگی باید استفاده کنیم❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دوستان شما خبربارداریتون رو به خانواده ها گفتید؟ و اگه نگفتید کی میگید؟ یک ماه دیگه نوبت دکتر دارم ...

عزیزم غربالگیری اول رو رفتی بعد بگو بعد ۱۳هفته

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شما بعد از اين آزمايش انتقال دادين ؟ مثبت شدين به سلامتي ؟

بله بعد از این  آزمایش انتقال دادم و مثبت شدم البته انجام این آزمایش تاثیری در مثبت شدنم نداشت تنها تفاوت این بود که دکتر بعد از دیدن آزمایش گفت اسید فولیک ۵ بجای ۱ استفاده کنم

دوستان شما خبربارداریتون رو به خانواده ها گفتید؟ و اگه نگفتید کی میگید؟ یک ماه دیگه نوبت دکتر دارم ...

انشالله  واسه هممون همه  چیز خوب پیش بره....من اول ماه چهار میخوام بگم بستگی به خونواده داره خانواده من میدونم چندان ناراحت نمیشن شاید خانواده همسرم که اونم میگذره بی خیال 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

[QUOTE=131619441]دوستان من بار اول که جنین ها تشکیل شدن دکتره آزمایشگاه گفت کیفیتشون پایینه گرید سی هستند گفتم چرا گف ...[/QUOT

دکتر برای کیفیت تخمک برای من کپسول اوابوست تجویز کرد البته هم کمیابه هم گرون