2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکتر چی هست؟ دکتر زنان فقط آل یاسین، آقاحسینی هستند یک خانم دکتر غدد داره که جراح عمومی هفته ایی یک ...

دکتر زنان هستن،  آخه رفتم درمانگاه شانسی این دکتر بودش که برام سونو بنویسه بعد سرچ کردم دیدم تو مرکز امید کار میکنن، خودشم بهم گفت من هم ای وی اف انجام میدم ولی نگفت کدوم مرکز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من تو هفته ی ۸ م شکمم بد جوری میخاره چندتام ترک خورده هنوز جاشون قرمزِ میتونم کرم ضد ترک استف ...

شما آمپول شکمی دارید برا تزریق؟من روغن نارگیل میمالم به خاطر خارش ناشی از هپارین..

دکتر برا امپول پروژسترون به من گفت ۲۰ روز دیگه قطع می کنم به جاش دوتا شیاف استفاده کن الان ۶هفته و ۶ روزم..

دکتر زنان هستن،  آخه رفتم درمانگاه شانسی این دکتر بودش که برام سونو بنویسه بعد سرچ کردم دیدم تو ...

اره بعضی از پزشکان صبح ها میان طبقه پنج مرکز و از امکانات مرکز استفاده میکنند برای انتقال و سرکلاژ و ..یک اتاق عمل به اونا اختصاص داره..اخه امکاناتشون خوبه،ولی مطب ندارند اونجا..

سلام به همه دوستان،یه سوال داشتم،کسی هست که رویان بره؟چرا من تماس میگیرم میگه فقط به سوالات پزشکی جواب میدن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اون ۳ تا لیست کامل ایمنی و انعقادی هست. من بعد از ۲ بار منفی خودم گفتم دکترم برام نوشت. اینا هم برا ...

کاریوتایپ همون کشت کروموزوم .مشکلات ژنتیک کروموزوم .اکثرا اونا که ازدواج فامیلی دارن یا توفامیل درجه یک بچه عقب مانده دارن انجام میدن

کاریوتایپ همون کشت کروموزوم .مشکلات ژنتیک کروموزوم .اکثرا اونا که ازدواج فامیلی دارن یا توفامیل درجه ...

@bahari97  

ایشون جواب دادن که کاریوتایپ چیه... 👆🏼

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم روزی 2تا پروژسترون میزنم از امروز میخوام کمش کنم روزی یه دانه بزنم فک نکنم ضرری  داشته. باش ...

عزیزم سرخود اصلاً کمش نکن، ممکنه خدای نکرده به لکه بینی بیوفتی. چند هفته‌ایی؟ قلب تشکیل شده؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم روزی 2تا پروژسترون میزنم از امروز میخوام کمش کنم روزی یه دانه بزنم فک نکنم ضرری  داشته. باش ...

عزیزم دکتر من گفت سر خود پروژسترونو کم نکنم.

از دکترت سوال کن

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》