2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چقدر شد هزینه ات؟ سازمان انتقال خون کجاست؟ بیمارستان طالقانی که دولتیه درسته؟ بیمارستان طالقانی ه ...

عزیزم واسه من فاکتوراش کلا ۸ تا بود از ازمایشگاه عماد تو مطهری پرسیدم گفت حدود ۴۰۰ هزینشه رفتم سازمان انتقال خون ۶ تاشو داشت ۴۰ و خورده ای دادم ۲ تاشو نداشت رفتم همون عماد ۱۱۰ دادمشون واسه دوتا نرفتم طالقانی دیگه طالقانی هم میگن دولتیه و دولتا معمولا نسخه دکترای خودشون قبول میکنن و دکتر بیرون رو آزاد حساب میکنن چه داروخونه چه آزمایشگاهشون بده دکترت بنویسه بعد یه متخصص زنان از طالقانی وقت بگیر بنویسه تو دفترچت سازمان انتقال خون تهران بعل برج میلاده البته تلفنی از سر باز میکنن به من گفتن انجام نمیدیم دیگه آزمایشارو ولی حضوری رفتم ازم گرفتن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها من تو هفته ی ۸ م شکمم بد جوری میخاره چندتام ترک خورده هنوز جاشون قرمزِ میتونم کرم ضد ترک استفاده کنم از الان؟؟؟؟

و اینکه غربالگری اول رو تو هفته ی چندم انجام میدن؟؟؟

و پروژسترون رو از چند هفته کم میکنن من روزی دو تا استفاده میکنم؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واسه من فاکتوراش کلا ۸ تا بود از ازمایشگاه عماد تو مطهری پرسیدم گفت حدود ۴۰۰ هزینشه رفتم سازما ...

یعنی همه ازمایش های ایمنی انعقادی رو داره یا بعضی هاشو تو سازمان انتقال خون؟

تو طالقانی چی همه رو داره که برم ویزیت اونجا؟

سازمان انتقال خون که فرقی نمیکنه کدوم دکتر و کجا نوشته باشه رو؟

بچه ها من تو هفته ی ۸ م شکمم بد جوری میخاره چندتام ترک خورده هنوز جاشون قرمزِ میتونم کرم ضد ترک استف ...

غربالگیری از هفته ۱۱تا ۱۳هفته ۵روز میشه انجام بدی

پروژسترون هم حتما دکترت باید کم کنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی همه ازمایش های ایمنی انعقادی رو داره یا بعضی هاشو تو سازمان انتقال خون؟ تو طالقانی چی همه رو د ...

عزیزم سازمان انتقال خون بعضیاشو داره چند تا دونشو باید بری یه آزمایشگاه دیگه 

من ندادم یادمه یکی از بچه ها رفته بود اومد گفت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم سازمان انتقال خون بعضیاشو داره چند تا دونشو باید بری یه آزمایشگاه دیگه  من ندادم یادمه ی ...

پس اون طوری باشه دو تا نسخه باید بدم دکتر بنویسه درسته؟

بدم هر دکتری برام بنویسه سازمان خون قبول میکنن؟

الان بازن؟

اینا کامل کامله دیگه  بدم دکتر بنویسه دست گلت درد نکنه راستی میدونی ازمایش کاریوتایپ چیه؟ ا ...

اون ۳ تا لیست کامل ایمنی و انعقادی هست. من بعد از ۲ بار منفی خودم گفتم دکترم برام نوشت.

اینا هم برای سقط مجدد یا چندبار منفی شدن انجام میشه، ولی من انجام ندادم.

کاریوتایپ برای خودتون و همسرتون.

dfi یا همون شکست دی‌ان‌ای اسپرم.

نه عزیزم من نمیدونم کاریوتایپ چیه. خودم و همسرم هم انجام ندادیم این آزمایش رو.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم شما بودید که مرکز امید می رفتید یا من اشتباه گرفتم ؟؟؟ اگه آره دکتری به اسم مریم محبی اونجا می ...

دکتر چی هست؟ دکتر زنان فقط آل یاسین، آقاحسینی هستند یک خانم دکتر غدد داره که جراح عمومی هفته ایی یک یا دوبار میاد و یک دکتر اورولوژی که خیییلی تعریفش رو میکنند ولی ما نرفتیم پیشش.

مرسی عزیزم معمولا اگه همه ی شرایط اوکی باشه پروژسترون رو از چند هفته کم میکنن؟

فکر کنم یکی از دوستان گفت ۱۲هفته حتما به دکترت بگو اگه لک و اینا نداری که کمش کنی 

چقدر خوب هزینه هم پانکچر و هم انتقال ۳۸۰۰ خوبه که حتی اگر چند ماه بعدم انتقال بدن فرقی نداره که هز ...

اگه جنین فریز باشه باید مبلغی رو باید به ازمایشگاه بدهید تا از فریز دربیارند مرکز ما ۶۷۰ تومان میگیرن..

پس اون طوری باشه دو تا نسخه باید بدم دکتر بنویسه درسته؟ بدم هر دکتری برام بنویسه سازمان خون قبول می ...

بله تو دفترچه بنویسه فقط نمیدونم هر دکتری بنویسه قبول میکنن یا نه زنگ بزن ببین بازن. فقط نگو میخوام این ازمایشارو انجام بدم چون پشت تلفن میگن ما انجام نمیدیم