2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام گلای تو خونه 😁😍 چند تا سوال داشتم واسه قبل از انتقال... شب قبل از انتقال اشکال نداره نزدیکی ...

عزیزم من انتقال جنین فریز داشتم و نزدیکی نداشتم ، صبحانه هم میتونی بخوری فرقی هم نداره چی باشه ،،،، ببینید بنظر من اینا تاثیری نداره فقط فقط استرس نداشته باشید خودم انتقال اولم خیلی حساس بودم و گرمی هم زیاد خوردم ولی سر انتقال دومم خیلی معمولی بودم و تغذیه م مثل همیشه بود و مثبت شدش پس ذهنتونو فقط به دعا و انرژی مثبت مشغول کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ایشالله چهارشنبه  چشم شمام برام دعا کنید خیلی میترسم 😭

توکل به خدا عزیزم نترس❤❤❤خدا خودش مواظب تو و نی نی هست🌹🌹🌹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خب نفس جون بچه رو چطور شیر میدادی کدوم بیمارستان بودی

من شیرازبودم.عزیزم.

بچه رو.خود پرستارا میان میگیرن.زیرسینه و کمک میکنن تاشیر بخوره..ک من اصلا شیرنداشتم و شیرخشک دادیم.بهش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم به پاسخ دهی بدن هر کس ربط داره  و شاید برندی کع بعضی بیمارستان ها تهیه میکنن بهتر باشه کل ...

چقد خوب بوده عزیزم.ک.زود بلندت کردن

چرا منو 12ساعت نگه داشتن خشک شدم رو اون تخت بسکه نگاه ب سقف کردم😢

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شالله همه چی عالی پیش میره عزیزم ، زودی بیا از خودت بهمون خبر بده

ای جانم فدات شم گلم خداروشکر که خدا ثمره تلاشتو بهت داد گلم خدا واست نگهش داره اره به این خیلی اعتقاد دارم که استرس خیلی خیلی ضرر داره🤗

عزیزم ان شاالله بسلامتی میری و صدای قلبش(نو) میشنوی ،به هیچ وجه استرس نداشته باش ، من خودم حسابییی ا ...

به سلامتی عزیزم😍😍 انشالله که صحیح و سلامت میان بغلت ..منم امروز میخوام برم دکتر ببینم چی میگه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام گلای تو خونه 😁😍 چند تا سوال داشتم واسه قبل از انتقال... شب قبل از انتقال اشکال نداره نزدیکی ...

عزیزم نداشته باشی بهتره تا محیط واژن تمیز باشه و صبحونه یه چیز مقوی بخور فرقی نداره هر چی که دوست داری فقط قبل انتقال مثل من زیاد آب نخور که بعد انتقال پدرت درمیاد چون تا حدود نیم ساعت باید دراز کش باشی روتخت..مثانت نیمه پر باشه کافیه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم نداشته باشی بهتره تا محیط واژن تمیز باشه و صبحونه یه چیز مقوی بخور فرقی نداره هر چی که دوست دا ...

عزیزم شما بعد از چند بار مثبت شدی؟تبریک میگم گلم انشااللهبه سلامتی نی نی تو بغل کنی😍😘

سلام به همه خانمایی که قرار بود انتقال بدن می خوایین چیکار کنین ؟ شرایط بدی شده

سلام من بهشون پیام دادم گفتن ما تو این شرایط شما رو وارد سیکل انتقال نمیکنیم تا وقتی وضعیت بهتر بشه☹

عزیزم شما بعد از چند بار مثبت شدی؟تبریک میگم گلم انشااللهبه سلامتی نی نی تو بغل کنی😍😘

ممنونم عزیزم سلامت باشی بار اولم بود البته هنوز سونو نرفتم ۲۹ اسفند آزمایشم مثبت شد