2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزیزم من مرکز امید رفتم خانم دکتر اقاحسینی.تشخیصشون عالیه ازمایشگاه شون هم بسیار خوب، سرعت عملشون با ...

ببین دکتر ال یاسینم شنیدم همونجاست

اون چطوره؟

راستی هزینش چقدره بدون دارو؟

خودت جواب گرفتی؟

بعد اینکه شوهرمم باید باید؟

آخه اون همکاری نمیکنه

نهایتش یه بار ازمایش بده

عزیزم به جای تغییر مرکز دنبال کسی یا مرکزی باش که علت منفی شدناتو گیدا کنه چون دو تا انتقال منفی داش ...

اخه مرکز خوبی رو نمیشناسم 

مرکز خودمونم که رفتم اصلا نمیگن ازمایش و اینا بده

ولی خودم تصمیم گرفتم حتما آزمایش ایمنی انعقادی و 

هیستروسکوپی رو انجام بدم

شاید چیزی معلوم شد

راستی من یه کیست اندومتریوز ۳ سانتی فقط دارم

ذخیرمم ۱.۲ هست که لب مرزه

بقیه چیزام خوب بوده

شوهرمم سالمه

اینکه نمیشه نمیدونم

چون از من بدتراش طبیعی باردار شدن ولی اینکه منivf هم نشدم نمیدونم چیه

میشه یه مرکز خیلی خوب با هزینه مناسب بهم معرفی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ، سونو آنومالی یعنی هفته چندم بارداری ؟؟؟ منم دنبال همینم که بیرون رویان یه دکتر خوب پی ...

عزیزم چرا این قدر نگرانی گلی

مگه مدرسه است که پرونده ندن

ببین سونو داپلر که قشنگ یه گزارش میدن دستت با عکس

سونو مانیتورینگ هم که واسه رویت قلب بری کافیه از توضیحات برگه سونو بگیری

یه خبر دیگه گلم سونو های بارداری همه به جز رویت اولیه قلب تو بخش داپلر هست و توضیحات نیاز نیست بری، باید بعدش بری قسمت مطب، 

تو قبضت هم مینویسن باردار و نهایت 1 ساعت بیشتر معطل نمیشی

خداییش این معطل نشدن رو چند تا مطب خصوصی رفتم رعایت نمیکردن، از این جهت خیلی راضی بودم

یا چند بار اورژانسی بدون نوبت رفتم رویان سریع کارمو راه انداختن اما برای زایمان چون احتمال موارد اورژانسی مثل من هست رو دکترهای اونجا حساب نکن

سونو آنومالی هفته 18 هست گلم

آهان شایدم من کلکسیون داروهارو داشتم نشده....  چون من همه جی داشتم....  بتامتازون...&nbs ...

دقیقا گلم 

داروهای کورتونی باعث میشه نتونی دنبال ذخیره بانک خون بری

منم سه شب قبل از زایمان بتا زدم و همه چی منتفی شد

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام دوستان ،دکتر گفته زایمان با بی حسی ان ...

گلم به پاسخ دهی بدن هر کس ربط داره 

و شاید برندی کع بعضی بیمارستان ها تهیه میکنن بهتر باشه

کلا ایده آل سزارین با بی حسی هست

تو نیکان از خودم پرسیدن کدوم رو تمایل دارم و حتی گفتن پمپ درد دوست دارم استفاده بشه یا نه

از این جهت ها خیییییلی راضی بودم

اصلا سر درد و کمر درد نداشتم و دکترم هم گفت لازم نیست سرت رو ثابت نگه داری و خیلی زود مایعات رو شروع کرد و 4.ساغت بعدش بلندم کردن که راه برم 

ببین پروسه جراحی خودش خیلی استرس داره قبلش ولی این قدر کادر اتاق عمل باهات صحبت میکنن و حواست رو پرت میکنن که استرست کم میشه در حدی که با وجود اینکه مراحل سزارین رو میدونستم نزدیک بود لحظه تولد پسرم رو نفهمم

اینو بگم دکتر تا گفت ساکشن چند ثانیه بعد نی نی بیرونه😍😍😍😍😍

ان شاالله قسمت همه 

سلام دوستانی که سزارین با بی حسی و تجربه داشتن میشه لطفا توضیح بدن باید و نبایدهای اونو  چند س ...

گلم سوند رو کمی قبل رفتن به اتاق عمل وصل می کنن و وقتی بلندت کردن قبلش در میارن

اگر ذهنت آماده باشه همه چی عالی پیش میره، 

منکه خیلی ترسیده بودم و آماده نبودم رو دستشون درد نکنه خیلی خوب کمکم کردن، پس قطعا شما بهتر میتونی بگذرونی نگران نباش

عزیزم چرا این قدر نگرانی گلی مگه مدرسه است که پرونده ندن ببین سونو داپلر که قشنگ یه گزارش میدن دست ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون نمیدونستم بقیه سونوها داپلر هست آخه توی قسمت سونو مانیتورینگ چند بار پیش اومده که خانمهای باردار ببینم که ماهای بالای بارداری بودن ،، ببخشید سونو داپلر از روی شکم هست ؟؟؟

[QUOTE=130888744] عزیزم یه سوال من ۳فرودین به خاطرخونریزی رفتم گفت ۵هفته و۶روزولی امروز که رفتم شده ...

سلام عزیزم سوالت رو دوباره برام بفرست، لینکش خراب شده

یه @ قبل اسمم بذار تا آبی بشه و ببینم صدا مردی منو گلم، الان شانسی دیدم با من کار داشتی

سلام عزیزم منم رفتم سونو، خدارو شکر قلبش میزد، خواستم ببینم شما اطلاع دارید تو سونو شکمی مشخص میشه ی ...

سلام عزیزم واسه شما هم مبارک باشه 

بله تو سونو شکمی تمام اینایی که گفتی مشخص میشه

اما هنوز هم امکانش هست دو قلو باشن و بعدا دیده بشه

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون نمیدونستم بقیه سونوها داپلر هست آخه توی قسمت سونو مانیتورینگ چند بار پیش ...

چه جالب

البته منم چند بار داروهام تمام شده بود دیگه نمی‌رفتم مطب میرفتم توضیحات برام بنویسن یا نامه واسه بیمه تکمیلی 

سونو های شما تا قبل از غربال واژینال هست

موقع سونو ان تی، طول سرویکس رو واژینال اندازه میگیرن که بهتر هست ولی سونو ان تی شکمی هست

از جهت سونو از رویان و خصوصا دکتر احمدی خیلی راضی بودم ولی از مشفقی نه، سونو ان تی و طول سرویکس رو خوب بود ولی واسه چک آپ مثلا ضربان قلب جنین رو همیشه بدون اندازه گیری 150 میزد، یا جفت رو همیشه بدون نگاه کردن میزد فوندال یا خلفی اما پیش دکتر احمدی که رفتم فهمیدم جفتم پایینه که به مشفقی گفتم تازه اون موقع دقت کرد گفت بله پایین هست 

حالا خوب بود خودم می‌فهمیدم تو مانیتور سونو کجا رو داشت هر دفعه نگاه می‌کرد وگرنه فکر می‌کرد همه چیزی بلد نیستن، خلاصه مشفقی اگر وقت میذاشت خیلی خوب بود ولی سربه هوا شده بود این اواخر، الان رو نمیدونم