2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

سلام دوستان کسی بوده بعد از چند بار انتقال منفی حامله شده باشه؟ اگر کسی بعد از چند بار انتقال منفی بشه چی کار باید بکنه؟کسی تجربه ای داره؟من خیلی نگرانم با این وضعیت کرونا حالاحالاها هم نمیشه دکتر رفت.ی سوال دیگه هم داشتم با هر بار پانکچر آیا ذخیره تخمدان هم کم میشه یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما که آی وی اف کردیم فکر نکنم سن حاملگیمون رو با پریود حساب کنن چون مثلا تو سيكل من که لانگ بو ...

عزيزم من خودم با زنان باردار سروکار دارم، تو آی وی اف تاریخ انتقال رو بعلاوه 14 میکنن، کاری به سن جنین ندارن 

اگر تاریخ قاعدگیتون هم مشخص باشه، با اون هم حساب میکنن، بالاخره بارداری چه طبیعی، چه آی وی اف، فرقی نداره نحوه محاسبه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من غربالگری دومم پارس بود اومدن ولی خوب استراحتم بودم ازمایشگاه مسعود هم ازمایشاتمو اومد خونه گرفت ...

سلام گلم، شما اورژانسی واسه سونو کجا رفته بودی؟ من از صبح حس میکنم لباس زیرم خیس میشه، میخوام یه سونو برم، کجا برم خوب باشه و فقط واسه زنها باشه ؟

سلام گلم، شما اورژانسی واسه سونو کجا رفته بودی؟ من از صبح حس میکنم لباس زیرم خیس میشه، میخوام یه سون ...

واسه زنها نیست عزیزم

واسه همه هست

بیمارستان کودکان طالقانی و اطهری تو خ مطهری

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزيزم من خودم با زنان باردار سروکار دارم، تو آی وی اف تاریخ انتقال رو بعلاوه 14 میکنن، کاری به سن جن ...

بله مطمئنا اطلاعات شما کامل پس من اشتباه کردم محاسبش همون ۱۴ بعلاوه روزهای انتقال بودش خودمم شک داشتم که دقیق همین باشه یا بعلاوه سن جنین هم بشه یا نه،،،،  درمورد تاریخ پریود هم حقیقتش نمیدونستم درمورد ما هم که آی وی اف کردیم میشه حساب کرد یا نه چون بعضی ها تو سيكل لانگ پری نمیشن،،،،  راستی  سن جنین من اگه با تاريخ پری حساب بشه با تاريخ روش تاریخ انتقال دو روز تفاوت دارن!!!!  البته دو روز مهم نیست درسته!!!! ؟  

عزيزم من خودم با زنان باردار سروکار دارم، تو آی وی اف تاریخ انتقال رو بعلاوه 14 میکنن، کاری به سن جن ...

شما میدونید من باید تو مرکز ناباروری برای اولین بار نوبت سونو بگیرم یا مطب؟؟ آخه تو رویان بخش سونو مجزا هست و حتما باید از قبل نوبت داشته باشی نمیخوام برم مطب و تازه بگه برو نوبت سونو بگیر و مجبور بشم یه روز دیگه برای سونو برم اونجا،،،  از بابتی هم اگه فقط سونو بشم بعد میفرستن توضیحات پیش کارشناس دلم میخواد دکتر هم ویزیت بشم تا داروهامو بررسی کنه؟؟؟  

و یه سوال دیگه اگه تهران هستید دکتری سمت جنوب تهران میشناسید که خوب باشه تا بعد از این دیگه نرم رویان که شلوغه برم تحت نظر یه دکتر دیگه؟؟؟

بله گلم بفرما  این لینک یکی از پستهاش هست، خیلی خوشحالم پیگیری کردی😍😍😍😍💃💃 https://www.i ...

ممنون عزيزم انشاالله نيني دار شدم برم ازش بهره ببرم

ولي با اين لينك نتونستم پيداش كنم از صفحه اصلي اينستاش عكس ميدي لطفا

زینب جون خوبی

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

میای از خاطرات زایمان و تجربیات روز جراحی تا ترخیص برامون بگی هر چند میدونم خیلی سرت شلوغه 🙈

اخه استرس گرفتم نکنه چیزی عین همین ناف بند  یادم رفته تو این شرائط کرونایی. تازه من پارچه  قنداق هم نخریدم  .اخه الان دیگه کسی اینکارو نمیکنه 

بازم نمیدونم .بهم بگید لطفا چی لازمه باید داشته باشم 😍

سلام  دوستانی که مامان شدن ایا بند ناف بچه رو بستید ؟؟؟ اخه الان یادم اومد تو سیسمونی ناف بن ...

عزیزم منم نه پارچه قنداق گرفتم نه بند ناف نیازی نیست ببندی هر چی هوا بخوره زدوتر میفته همون سدهمی که بپوشه خوبه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم