2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام اره شکر خداقطع شده ولی نمیدونم همش میترسم که نکنه ای امپولا فقط جلوشو گرفته باشه و خدای نکرده د ...

چند هفتته؟ هماتوم  داشتی ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید

من الان تو هفته ی ۸ م دکترم میگه کم کم استرادیول رو قطع کنم البته بمن قطعی نمیگه که قطع کن الان روزی دو تا میخورم

دکترم میگه دیگه دقتی بتا مثبت شد کم کم قطع میکنن اصلا دیگه لازم نیست بنظرتون تا کی بخورم ؟؟؟؟

میگم از فردا روزی یدونه بخورم بعدیک هفته تا ده روز قطعش کنم نظرتون چیه لطفا راهنمایی کنید؟

گذاشته تو اختیار خودم قطعی بگن نمیگه چیکار کنم😡😐

سلام بچه ها خوبید من الان تو هفته ی ۸ م دکترم میگه کم کم استرادیول رو قطع کنم البته بمن قطعی نمیگه ...

عزیزم من روزی ۳ تا داشتم و از هفته ۹ شروع کرد به کم کردن دکترم. گفت اینجوری کم کنم که سه روز روزی ۲ تا بخورم، سه روز بعد روزی یکی، بعد به اندازه ۳ تا قرص هم یک روز درمیون بخورم و‌ تمام.

ولی اینجا دیدم مدلهای دیگه هم کم کردن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
هفته6 سونو ندادم نمیدونم

به احتمال زیاد هماتوم خیلیا تو این هفته ها خونریزی کردن استراحت کن حتما به دکترت بگو شاید داروهاتو‌ تغییر بده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم تغییر در تاریخ سیکل و حجم خون ریزی طبیعیه گلم

سلام زینبی بابا...به دوستای عزیزم...عزیزان‌یه سوال دارم..بعد پانکچر تا چند سیکل ماهانه دورش طول میکشه؟؟ من الان دوره ی سوم ماهانه بشم هنوز نشدم میدونمم باردارنیستم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من شنبه میخوام برم سونو ببینم جنینم سالمه به امید خدا🙏 بعد  به نظرتون اخرین پریودیم 27 بهمن ب ...

ان شاالله نی نی صحیح و سالم چسبیده به مامانش، اما اگه رفتی سونو و قلب همنوز تشکیل نشده بود نگران نشون، چون هنوز زوده، تا 10 هفته هم برای شنیدن صدای قلب وقت هست

من شنبه میخوام برم سونو ببینم جنینم سالمه به امید خدا🙏 بعد  به نظرتون اخرین پریودیم 27 بهمن ب ...

ان شاء الله به امید خدا تشکیل شده، شما شنبه میشه 6 هفته و 6روز 

گاهی اوقات قلب جنین تا 8 هفته هم تشکیل نمیشه پس اگر دکتر گفت هنوز تشکیل نشده، هرگز هرگز استرس نداشته باش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

من که اون موقع پریود بود الان هفت هفته ودوروزمه و قلبش تشکیل شده بود درضمن جنین بلاست بودم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم تو فقط به چیزای خوب فکر کن الان فقط و فقط برا کار واجب بیرون برو نه هر فکر و وسواس فکری.....&n ...

چشم عزیزم کلا که سعی میکنم به چیزهای خوب خودمو سرگرم کنم و کتاب میخونم و فیلم میبینم...بیرون که اصلا نرفتم تو این یک ماه فقط دوبار بابت ازمایش بتا رفتم..توکل به خدا..