2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
 خوبم عزیزم؛ ممنون❤😘 ..فعلا که علامت خاصی ندارم و به خودم شک میکنم میگم نکنه باردار نباشم.شما ...

خداروشکر..⚘

من هم اصلا علامتی ندارم و شدیدا مشکوک شدم به اقام میگم برم دوباره ازمایش بتا بدم قبول نمیکنه..البته دوستان میگن طبیعی علامت نداشتن ولی خوب وسواس شدم دیگه..احتمالا سه شنبه برم دکتر و یا قبلش سونو ..شنبه زنگ بزنم ببینم نوبت میدن یا نه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اول فقط انعقادیم مشخص شد....  یه میکرو به خاطرش منفی شدم بعد دومین منفی دیگه ایمنیم ن ...

سلام گلم این آزمایش ایمنی که میگید با آزمایش خون مشخص میشه یا ادرار؟ چجور آزمایشی هست؟ هزینش چقدره؟

آنا جون خوبی گلم؟من رفتم توی تایپیک اول شرایطتتو تمام مراحل درمانتو خوندم واقعا خیلی مراحل سختی رو پشت سر گذاشتی خدا نی تی هاتو واست نگه داره🤗 امیدوار شدم به اینکه انسان هیچوقت نباید نا امید بشه احسنت به شما😍

سلام گلم این آزمایش ایمنی که میگید با آزمایش خون مشخص میشه یا ادرار؟ چجور آزمایشی هست؟ هزینش چقدره؟

آزمایش خون هست. ایمنی و انعقادی باهم تقریباً ۲ میشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم چند تا قرص بخورم?

10 روز روزی یه دونه بخور عزیزم 

دوزش حتماً باید 400 باشه، اگه 200 بود روزی دوتا باید بخوری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

دوستان پیج دکتر امیری رو فالو کنید هر شب لایو میزاره ساعت ۹

هر شب در مورد یه چیز حتما گوش بدید خیلی دقیق راهنمایی میکنه

مهرنوش امیری

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها اینو ی دکتری گذاشتن داخل پیجشون

اره ابن سینام گفت امروز که ۲۳ باز می کنن ولی فک نکنم 

بهتر این بیماری تموم بشه بدون استرس ایشالا میربم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره ابن سینام گفت امروز که ۲۳ باز می کنن ولی فک نکنم  بهتر این بیماری تموم بشه بدون استرس ایشا ...

اره عزیزم خیالت راحت تر

من مشکوک به عفونت ادراری شدم الان همسرم رفته ازمایشگاه میگه کلی کرونایی بودن ظرف گرفته اورده جواب هم تلفنی نمیدن دوباره باید برم

استرس خفمون کرد

دعا کنیدبرامون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوستان پیج دکتر امیری رو فالو کنید هر شب لایو میزاره ساعت ۹ هر شب در مورد یه چیز حتما گوش بدی ...

عزیزم من میبینم

قبلا خودتون گفته بودید فالو کرده بودم عالی هستن

ممنون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم من میبینم قبلا خودتون گفته بودید فالو کرده بودم عالی هستن ممنون

خواهش میکنم عزیز دلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شاء الله این ایام بلاتکلیفی و سردرگمی تموم میشه به نیرم تا رسیدن به ثبات نسبی فعلا فقط از لحاظ جس ...

قربونت بشم عزیزم..... 

این خود شما دوستانین که چراغ این خونه رو روشن کردین.... 

ممنون که هستین انشالله همیشه باشیم کنار هم و همش شادیای همدیگرو ببینیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com