2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزان سال نو همگی مبارک با آرزوی سلامتی و مادر شدن همه😍🙏🏻 من ۴ساله نابارروری دارم پارسال آ ...

سلام خانمی خیر باشه ان شاء الله..

بدنت رو تقویت کن اگه کمبود ویتامینی داری مکمل ویتامینه بخور خوراکی ها با طبع گرم بخور بیشتر کمر و شکمت گرم باشه شکم بند بگذار بدون پیش بند لباس نشور سعی کن بدون شلوار نباشی خونه که رحمت هوا ی سرد نگیره به خودش سعی کن هر شب شکم و کمرت رو با روغن کرچک و زیتون و یا روغن سیاه دانه چرب کنی..اصلا استرس نداشته باشی..مخصوصا شب قبل انتقال حسابی کمرت رو چرب کن و گرم کن و اینکه دو سه هفته قبل انتقال پیاده روی داشته باش تا خونرسانی رحمت جریان پیدا کنه و اینکه اگه احیانا عفونت داری قبلش برطرف کن..

موفق باشی..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمی خیر باشه ان شاء الله.. بدنت رو تقویت کن اگه کمبود ویتامینی داری مکمل ویتامینه بخور خوراک ...

فداتشم چشم حتما اینکارا رو میکنم ممنونم بابت راهنماییتون ان شاالله به همه خواسته هات برسی🤗😍

میگن احتمال موفقیت جنین فریز زیاده ولی من توی بیمارستان دولتی قراره انجام بدم😔اونجا بدون مانتیتور ج ...

شما کی بسلامتی می خوایین انجام بدین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شما کی بسلامتی می خوایین انجام بدین

سلام عزیزم من  دیشب پریود شدم امروز اومدم کارای انتقالم رو انجام بدم مطب تعطیله وایستاد م ببینم دکترم میاد گفته بود پنجم به بعد بیا حتما بازم😐

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم من  دیشب پریود شدم امروز اومدم کارای انتقالم رو انجام بدم مطب تعطیله وایستاد م ببینم ...

الان گه تعطیلن گفتن اگه بتز باشن جریمه میشن ابن سینام گفت از ۱۶ حالا ببینیم باز میشه 

من خودم یجوراییم می ترسم جمعیت اونجا زیاده معلوم نیست کی کرونا داره یا نداره خدا بخیر بگذرونه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من غربالگری دومم پارس بود اومدن ولی خوب استراحتم بودم ازمایشگاه مسعود هم ازمایشاتمو اومد خونه گرفت ...

سلام عروس کوچولو

خوبی؟ نی نی خوووووبه؟

اومدم بپرسم نی نی جنسیتش چیه؟؟؟؟ فضول تشریف دارم🙈

بچه ها انتقال من کنسل شد😔

بخشای آی وی اف فعلا تعطیلن تا ۲۰ فروردین

دکترم گفت دارو شروع کنم یه وقت بعد بیستمم بخش نامشون تمدید بشه نمیتونی انتقال بدی

الان گه تعطیلن گفتن اگه بتز باشن جریمه میشن ابن سینام گفت از ۱۶ حالا ببینیم باز میشه  من خودم ...

بخشنامه اومده همه جا تا بیستم تعطیله بعد اونم معلوم نیست تمدید شه یا نه من سیکلم کنسل شد😭

بچه ها انتقال من کنسل شد😔 بخشای آی وی اف فعلا تعطیلن تا ۲۰ فروردین دکترم گفت دارو شروع کنم ...

خیر هست عزیزم، ان شاالله بعد از به خیر گذشتن این اوضاع، با خیال راحت برو دنبال کارای انتقال