2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام سال نو همگی مبارک انشاالله سال ۹۹ سال خوبی برای همتون باشه و همیشه سلامت باشین و به آرزوهاتون ب ...

ممنوووون ليلا جون دوست مهربونم انشاالله حاجت روا بشي گلم ❤️❤️❤️❤️ لطف كردي🌹🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همه اش تو خونه هستم هرسری هم بلند میشم برای دستشویی کل دسته های در و.. اسپری الکل اب میزنم  ژ ...

عزيز دلم بهتري ؟ خونريزيت قطع شد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. ان شاء الله که حال همگی شما خوب باشه. کسی خبر داره برای سزارین دوقلو هم هزینه باید پردا ...

سلام عزيزم نه هزينه سزارين مثل بقيست ولي وقتي دكتر اطفال بياد بالاسر نوزاد هزينه ويزيت دو تا ميشه 

عزيز دلم بهتري ؟ خونريزيت قطع شد ؟

قربونت برم 😘😘😘

الحمدالله با استراحت فوووووق مطلق تقریبا بهترم ...

فقط لکه بینی دارم که به قول مامانم کاملااا عادیه برام 😁

فقط استرس پروژسترون دارم چون شنیدم بعد از چهارماه نباید تزریق کرد و من دارم روزانه چهارتا تزریق میکنم و ۳ تا شیافت سیکلوژست 

از ی طرف میگم استفاده اش ممکنه ببشتر از این ضرر داشته باشه و از طرفی میترسم فطع بشه و خونریزی شدید کنم😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
قربونت برم 😘😘😘 الحمدالله با استراحت فوووووق مطلق تقریبا بهترم ... فقط لکه بینی دارم که به قول م ...

خداروشكر عزيزم اگه لك بيني داري فقط چرا آمپولتو نميكني دوتا ٤تا زياد نيست ؟ 

سلام چه خبر شما الان روز چندم انتقالید علایم دارید من 13 دهم انتقال دادم ولی اصلا هیچ علایمی ندارم ه ...

منم ۱۲ انتقال دادم منم هیچ علائمی نداشتم و ندارم!!!!!  شما هم ازمایشتون مثبت شدش؟؟؟  داروهاتون چیه؟؟  چه مواردیو دارید رعایت میکنید؟؟؟

سلام چه خبر شما الان روز چندم انتقالید علایم دارید من 13 دهم انتقال دادم ولی اصلا هیچ علایمی ندارم ه ...

سلام،،،  چرا میترسید؟؟؟  هرچند خودمم نگرانم ولی بعضی از دوستان اینجا میگن علایمشون بعد از چند هفته شروع شده منم دلم خوش به این صحبتها و سعی میکنم استرسو از خودم دور کنم، شما هم نگران نباشید شاید برای ماها بعد از سه ماهگی میخواد شروع بشه عزیزم

@مامان_سبحان۷ عزیزم ی دکتر متخصص گوارش نوزادان خوب میشناسی تو کرج؟پسرم خیلی بالا میاره همه علائم ری ...

زی زی جان دکتر به من اینارو داده خیلی راضیم عکسش و میزارم  هر ۳ساعت از صبح تا شب اینارو میدم از هر کدوم ۱ سی سی هم برای کولیک هم رفلاکس واقعا راضیم خدارو شکر

و بعد از هر شیر دهی حتما عمودی نگهش دار ۱۰دقه و آروغش و حتی اگه اولش نزد ۵دقه دیگه بکیر میزنه اگه نزد باز۵دقه دیگه حتما میزنه

من این کارلرو کردم را۱یم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام سال نو همگی مبارک انشاالله سال ۹۹ سال خوبی برای همتون باشه و همیشه سلامت باشین و به آرزوهاتون ب ...

الهی فداتشم لیلا جون ، از اینکه به یادم بودی از اینکه قابل دونستی ،خدا به دل پاک و مهربونت نگاه کنه هرچی ازش میخوای بهت بده گل دختر مهربون 🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘❤️😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم ۱۲ انتقال دادم منم هیچ علائمی نداشتم و ندارم!!!!!  شما هم ازمایشتون مثبت شدش؟؟؟  داروه ...

من روزی 2تا پروژسترون 

یه دونه انوکسان 

قرص استرادیول 3تا وپردنیزول یکی وبقیش ویتامین تقریبا زنگیم روال عادیشو به خودش گرفته استراحت مطلق ندارم. شما چی داروهاتون چیه چیکار میکنی تغذیت چیه سونو کی میرید؟

خداروشكر عزيزم اگه لك بيني داري فقط چرا آمپولتو نميكني دوتا ٤تا زياد نيست ؟ 

جدی ؟مشکلی نیست بکنم ۲ تا ؟

اخه اخرین بار دکترم گفت باید حداقل ۲ هفته از خونریزیت بگذره که بتونی کمش کنی 

منم هی میترسم دوز کم کنم یهو دوباره تکرار بشه 😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من روزی 2تا پروژسترون  یه دونه انوکسان  قرص استرادیول 3تا وپردنیزول یکی وبقیش ویتامین تق ...

فکر کنم شما جنین فریز انتقال دادید؟؟؟  من اسید فولیک و دوتا شیاف پروژسترون فقط همین به من دادن البته از قبل هم نصف قرص تیرویید هم میخورم،،،  از دوستان که پرسیدم گفتن اوایل اردیبهشت باید برم سونو،،   بعد از تعطیلات زنگ میزنم مرکزم ببینم چه روزی نوبت میدن و چی میگن،،،،   منم زندگی عادی دارم فقط سعی میکنم سنگین بلند نکنم،،،  شما آزمایش غلظت خون و ایمنی دادید که انوکسا و پردینزول دارید؟؟؟  راستی چندم انتقالتون آز بتا دادید بتاتون چند بود؟؟؟  

زی زی جان دکتر به من اینارو داده خیلی راضیم عکسش و میزارم  هر ۳ساعت از صبح تا شب اینارو میدم از ...

آرامش جون ممنون عزیزم عکسشو برام بزار 

خیلی راحت آروغ میزنه من ۲۰ دقیقه نگهش میدارم ولی باز بالامیاره بعضی وقتا وسط شیر خوردنش انگار خودش میفهمه میخواد بالا بیاره ول میکنه ی کم بعدش بالا میاره بعضی وقتا هم آروغ که میزنه بالا میاره بچم خسته شد انقدر لباساشو عوض کردم

خدا جونم شکرت...
من روزی 2تا پروژسترون  یه دونه انوکسان  قرص استرادیول 3تا وپردنیزول یکی وبقیش ویتامین تق ...

غذا هم مثل همیشه فقط زعفرون و زرشک و جگر و فست فود ممنوعه که نمیخورم، میوه هم که همیشه میخورم چون مکمل ویتامین به من ندادن خودم سعی میکنم میوه و آجیل بخورم