2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام من امروز 13 انتقالمه صبح که بیدار شدم لکه بینی داشتم با دل درد شدید بعدش شد لخته ها سیاه من بار دوم ای وی اف کردم سه تا انتقال دادم کسی بوده. مث من باشه دلیلش چیه. من هنوز ازمایش هم ندادم از نظر روحی داغونم 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

لطفا هر کس میدونه راهنمایی کنه

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری دادی دختر من نمیگیره کلافه میشم یه وقتایی لازم بدم🌺🌺🌺

دوستم من مقاومت کردم هی اوق میداد پس میزد من دوباره دهنش میذاشتم.با آرامش و آروم آروم میذاشتمش تو دهنش...هی چندروز اینکارو کردم گاهی هم شیر خودمو روش میریختم بهش میدادم.مجبور میشد بخوره...الان دیگه معتادش شده فقط با اون میخوابه.ولی یه چیزی سیر باشه بهش بدی وقتی گشنه س فقط شیر میخواد موقعی بهش بده که آرومه...

سلام من امروز 13 انتقالمه صبح که بیدار شدم لکه بینی داشتم با دل درد شدید بعدش شد لخته ها سیاه من بار ...

سلام دوستم نگران نباش انشالله که خیره و بارداری من روز یازدهم بارداریم هم لکه داشتم هم دل درد شدید که تا صبحش نخوابیدم.روز دوازدهم بی بیم مثبت بود روز چهاردهم آزم 2000بود.انشالله که مثل من هستی و بارداری😍😍

سلام دوستم نگران نباش انشالله که خیره و بارداری من روز یازدهم بارداریم هم لکه داشتم هم دل درد شدید ک ...

انشالله من بی بی چک زدم منفی بود لکه بینی شما در چه حد بود 

دل درد شدید دارم سمت چپ شکمم 

سلام دوستان گل من ۴سال نازایی دارم ۳تا ای یو ای ناموفق داشتم الان میخوام ای وی اف کنم اگه بشه نیاز ب ...

سلام ان شاء الله خیر باشه براتون و در اولین انتقال به نتیجه برسید و سال ۹۹ سال مامان شدنت باشه..

خداروشکر تو این تایپیک دوستان باتجربه زیادی هستند ان شاء الله به موقع استفاده میکنی از تجربیاتشون⚘

سلام من 13 اسفند انتقال داشتم قبل اون سیکل پریودی نداشتم حالا به نظرتون بخوام برم مرکز بهداشت اولین ...

خیر باشه ان شاء الله من هم ماه قبل انتقال پریودی نداشتم از دوستان تو این تایپیک پرسیدم گفتند بین ۱۵ تا ۱۹ روز قبل انتقالتون رو بگید.

ازمایش دادید؟

سلام من امروز 13 انتقالمه صبح که بیدار شدم لکه بینی داشتم با دل درد شدید بعدش شد لخته ها سیاه من بار ...

استراحت کامل داشته باش نگرانی رو از خودت دور کن، اگه خونریزیت زیاد نشد بگذار روز ۱۵ انتقال ازمایش بده دارو چی استفاده میکنی از دکترهایی که انلاین هستند خدمات میدهند بپرس. ان شاء الله که خیر باشه..  

@هومت   سلام گلم ببخش یکم دیر شد 🌹 برای دخترم کرم فیسان استفاده میکنم خیلی خوبه یکم قرمز که ...

سلام عزیزم

دستت درد نکنه

من پماد ضدسوختگی دادم همسرم از ایران برام بیاره

فعلا دوتا دارم

حالا اونا تموم شد میگیرم اینارو

مرسی 😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام چی شده هومت جان؟

اینی که الهامی جون فرستاده رو میگید یا پماد سوختگی که همسرم گرفتن؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️