2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
عزیزم خییییییلی امید داشته باش،خیلی از دوستانی که اینجا باردار شدن تقریبا مشکل شما رو داشتن من جمله ...

مررسي عزيزدلم 

منم ميخام انجام بدم تو همين فروردين 

خدا حفظش كنه ني ني تون رو

ميشه بگيد هزينش برا شما كلا چقد شد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید؟

من ۱۷اسفند انتقال دادم

آزمایشم برای یکم فروردین بود که چون همه جا بسته بود ۲۸اسفند دادم

زیر یک و منفی بود منم داروهامو قطع کردم

همیشه ۲-۳روز بعد از قطع داروها پریود میشدم امروز صبح دیدم نشدم بی‌بی چک گذاشتم از لحظه اول قرمز شد رفت جلو دو دقیقه صبر کردم کم‌کم جذب شد انگار 

حالا این شکلی شده الان نمیدونم چیه این🤔

پروردگارا! درآغوشم بگیر
خیلی ممنونم عزیزم، خدا خیرت بده بخدا گیج شده بودم از بس تو اینترنت هم گشتم که چند وقتمه و کی برم سون ...

نه عزیزم تغذیه خاصی که کلا لازم نیست روند عادی زندگیتو داشته باش، فقط تو بارداری جگر و عسل، آب زرشک و شربت زعفرون نخور، ماهی های بزرگ و کنسروی که جیوه دارن نخور، وسیله سنگین باند نکن، همین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم تو خوبی؟آره یه مدت نیومدم اینجا به سلامتی آنومالی رو دادی؟ راستی تو سل فری هم داده بود ...

قربونت دلتنگت بودم عزیزم

اره عزیزم انومالی و ازمایش غربالگری دادم

سلفری هم دادم عزیزم

پسر هست نی نی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
کجا رفتی آنومالی؟

من انومالی و اکو قلب رفتم رستاک

برعکس دوستمون که گفتن راضی نبودن مامان الی جون برای من خیلی وقت گذاشتن توضیح دادن قشنگ

خدایی راضی بودم

حالا شاید شانسی بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
شما هم با اي وي اف باردار شديد؟

نه عزیزم من بعد از دو بار آی وی اف، طبیعی باردار شدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام بچه ها خوبید؟ من ۱۷اسفند انتقال دادم آزمایشم برای یکم فروردین بود که چون همه جا بسته بود ۲۸اس ...

سلام عزیزم خیر باشه...

کاش امروز بری یک بیمارستان خصوصی ازمایش بدی..دل خودت هم قرص بشه..ولی حتما جواب رو به ما هم بگو من اون روز گفتی از دادم منفی بود خییلی ناراحت شدم تو ذهنم هم بود که زود دادی ازمایش رو نمیدونم بهت گفته بودم یا نه..برو ازمایش بده خدا رو چه دیدی ان شاء الله با خبرهای عااالی میایی اینجا🤲