2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

سلام دوستان سال نو همه مبارک باشه 

من امروز ۱۳ انتقالم فردا میخواستم برم ازمایش بدم

ولی امروز ک موعدم هست درد پریودیم از دیشب خیلی شدید بود الانم ی لکه قهوه ای همراه شیافم اومده بود

روی دستمال دیدم

الان داروهامو میتونم قطع کنم ک پریودیم راحتتر بیاد؟

و اینکه پریودی منو هرکاریش کنی سر موقع میاد اصلا حالیش نیس موقعیت فرق میکنه با این حال بنظرتون ازمایش ایمنی بدم؟ قبل انتقال میخواستم بدم دکترم قبول نکرد برام بنویسه ی خانمی هم گف فقط بعد چنتا منفی یا سقط مکرر مینویسن حالا چیکار کنم؟ 

من ک میدونم بدنم با کمک پریودی حمله کردن ب بچه های کوچولوی ما 😥

دوستم من پستونک به دخترم دادم و خیلی راضیم.شبا بی بیش که تمیز باشه و سیر باشه تو رختخوابش میذارمش پس ...

چجوری دادی دختر من نمیگیره کلافه میشم یه وقتایی لازم بدم🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان سال نو همه مبارک باشه  من امروز ۱۳ انتقالم فردا میخواستم برم ازمایش بدم ولی امروز ...

عزیزم تا آزمایش ندادی داروهات رو قطع نکن. من روز ۱۶ انتقال خونریزی داشتم ولی پریود نبود و بتام بالا بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان سال نو همه مبارک باشه  من امروز ۱۳ انتقالم فردا میخواستم برم ازمایش بدم ولی امروز ...

عزیزم تا آزمایش ندادی، قطع نکن، لکه بینی که عادی هست و. خیلیا داشتن و نی نیاشون الان بغل کردن

سلام مادرهای حال و آینده عزیز..سال نو همگی مبارک.

ان شاء الله که سالی سرشار از سلامتی و برکت رو پیش رو داشته باشید و تااخر سال نی نی هاتون بغلتون باشه 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خداروشکر مبارک باشه عزیزم..ان شاء به خیر و شادی⚘⚘😍 سال نو هم مبارک سال خوبی داشته باشی..

ممنونم عزیزم...انشالله سال پر خیر و برکتی واسه شما و خونوادت باشه به امید خدا سال دیگه با نی نی ها ت و همسرت چهارتایی جشن بگیرین😍😍👶👶🤲🤲

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزيزم خيلي خيلي مباركه ⭐️⭐️⭐️ گفتين فقط شياف و اسيد فوليك داشتين  استراديول هم نداشتي؟ كدوم م ...

ممنون عزیزم آره فقط شیاف و فولیک اسید.. استرادیول نداشتم....رویان میرفتم❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
آره عزیزم الان جوابشو گرفتم  خدارو شکر مثبت بود ..انشالله قسمت همه ی منتظرا🤲🤲🤲❤❤

به به

تبریک میگم عزیزم

به سلامتی بغل بگیریشون 😘😘

ان شاء الله قسمت همه منتظرها

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به به تبریک میگم عزیزم به سلامتی بغل بگیریشون 😘😘 ان شاء الله قسمت همه منتظرها

ممنونم عزیزم😍😍😍سلامت باشین..انشالله ..به امید خدا نی نی شما هم سالم بیاد بغلتون ❤ 👶❤

سلام مادرهای حال و آینده عزیز..سال نو همگی مبارک. ان شاء الله که سالی سرشار از سلامتی و برکت رو پیش ...

ممنون عزیزم..همچنین برای شما🤲🤲😍😍

عزیزم تا آزمایش ندادی داروهات رو قطع نکن. من روز ۱۶ انتقال خونریزی داشتم ولی پریود نبود و بتام بالا ...

چشم گلم 

خودم ک امیدی ندارم چون از روز ۶ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک شدید هم شده 

عزیزم تا آزمایش ندادی، قطع نکن، لکه بینی که عادی هست و. خیلیا داشتن و نی نیاشون الان بغل کردن

چشم گلم 

خودم ک امیدی ندارم چون از روز ۶ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک شدید هم شده 

عزیزم احتمالا لک لانه گزینیه صبر کن و ازمایش بده حتما 🌷🌷انشالله باردارری ننم در پریودی داشتم شدید

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم احتمالا لک لانه گزینیه صبر کن و ازمایش بده حتما 🌷🌷انشالله باردارری ننم در پریودی داشتم شدید

ممنون گلم چشم 

فقط گفتم اگه منفیه دیگه خودمو با دارو و امپولا اذیت نکنم