2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
قربونت عزیزم، شما همیشه منو راهنمایی کردید و به من انرژی مثبت دادید، یه دنیا ممنونتونم، این چند روز ...

فقط خدا بخواد حالا بي بي منفي ميخواد باشه علائم هم نباشه خداروشکر خواست خدا اينبار با خواست شما يکي شد ان شاءالله که اين دوران رو با خوشي و سلامتي بگذرونيد و نينيتون رو صحيح و سالم بغل بگيريد تا تمام اين سختي ها و چشم انتظاري ها براتون خاطره شيرين شه.

التماس دعا دوست عزيزم

خدایا شکرت
عزيزم آزمايش دادي شايد ايشالا بارداري ؟ 

نه عزيزم آخه ميگن اثر داروها تو بدنته از طرف ديگه ميگم دوتا پريودم سر موعد اومد رو سومي اثر ميذاره گيج شدم كلا اخه تو كل دوران پريودم يكروزم عقب نيافتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم آخه ميگن اثر داروها تو بدنته از طرف ديگه ميگم دوتا پريودم سر موعد اومد رو سومي اثر ميذاره گ ...

آخه دوتا پريود قبليت سر موعد بوده ديگه اثر دارو رفته 

حتما يه بي بي چك بزار

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره بايد بذارم ديگه هر روز ميگفتم امروز مياد ديگه كه نيومد مرسي گلم جواب دادي❤️

خواهش ميكنم حتما بهمون خبر بده 💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان، این ازمایش مثبته یا منفیه؟

خداروشکر عزیزم خیلی مبارک باشه انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بگیری بغلت ..خیلی برات خوشحال شدم😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خوب کردی چون زوده دوهفته بعدش من رفتم گفت یکم زوده من استرادیول سه تا میخوردم دکتر امروز گفت دوتا ب ...

نه عزیزم زود نیست، چون تا هفته 9 و 10 دیگه قطعش میکنن، منم آسپرین و فولیک اسید و روزیی یه شیاف و یه دونه آمپول آنوکسا دارم، تا بعد از عید ان شاالله برم ببینم کدوم کم و زیاد میشه

سلام عزيزم مبارك باشه استراديول رو تا هفته ٩بعد يواش يواش كم ميكنه آسپرين رو خود دكتر بايد بگه شياف ...

ممنون عزیزم، بجای امپول بهم ۲تا شیاف پروژسترون داده ، اسپرین هم میدونم برای رقیق کردنه خون هست، الان‌مشکلم بیشتر با استرادیول هست، اخه تو اینترنت زده جزو قرص های گروهXهست که تو دوران بارداری خطرناکه، نمیدونم بعد از مثبت شدن باید ادامه داد یا نه؟ بدیش هم اینه حداقل ۲هفته تا بعد عید  بایدصبر کنیم تا باز شن

ممنون عزیزم، بجای امپول بهم ۲تا شیاف پروژسترون داده ، اسپرین هم میدونم برای رقیق کردنه خون هست، الان ...

آره عزیزم باید ادامه بدی. من از هفته ۹ استرادیول کم کردم . تا هفته ۱۰ آمپول پروژسترون و تا هفته ۱۴ شیافش رو داشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...