2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم منم 30 بهمن انتقال دادم، گفتن بین دوتا 3 هفته بعد از آزمایش مثبت بیا برای سونو که دیگه من گذاش ...

خوب کردی چون زوده دوهفته بعدش من رفتم گفت یکم زوده

من استرادیول سه تا میخوردم دکتر امروز گفت دوتا بخور روزی و دوتا شیاف روزی

شما داروهاتون چیه؟

از الان زود نیست استرادیول رو کم کرد برام؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلد نیستم سعی میکنم صدا کنم ولی اسمشون آبی نمیشه، هر وقت اومدن ازشون میپرسم

منم هر کارکردم نشد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دوستان میشه راهنمایی کنید من که الان مثبت شدم تو این دو هفته که تعطیلاته چه کاری باید انجام بدم و چه ...

دوستمون رو ميشه جواب بدي زينب جان

@زینبی_بابا    

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنونم عزیزم

فدات انگاري شد😅

سلام بچه ها، من دکترم بعد از انتقال جنین بهم استرادیول و اسپرین و شیاف پروژسترون داد، خداروشکر آزمای ...

سلام عزيزم مبارك باشه استراديول رو تا هفته ٩بعد يواش يواش كم ميكنه آسپرين رو خود دكتر بايد بگه شياف هم فعلا بايد بزاري 

دفعه چندمت بود ؟ واينكه آمپول پروژسترون و آمپول انوكساپارين نداشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت برم خوش خبر باشی عزیزم،،،  ان شالله قسمت خودت بشه و بسلامتی زایمان کنی،،  خدایا شکر ...

خدارو شكر عزيزم خيلي واست خوشحالم ❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان ،از ۳ شنبه هفته پیش تا حالا همش یا لک میبینم یا خونریزی روزی ۲تا شیاف با آمپول پروژسترون ...

عزيزم سونو كردين هماتوم داري؟

مرسی عزیزم ایشالله والا از استرس کرونا احساس میکنم همه ی علائمشو دارم شما الان چند هفته ید؟

نه عزيزم اين استرسارو همگي داريم ولي بهتر خونه بموني خدارو شكر رفتي سونو همه چي خوب بود 

من باردار نيستم 

سلام به همگي عزيزان يك سوال دارم من دي ماه انتقال دادم كه منفي شد و پريود سر موعد اومد ماه بعد هم به ...

عزيزم آزمايش دادي شايد ايشالا بارداري ؟ 

چرا برای منو زود کم کرد

نميدونم شايد سونو كرده اينجوري تصميم گرفته من تا هفته ٧داشتم روزي ٤تا بعد گفت هر سه روز يكي كم كن ولي دوستان اينجا تا هفته ٩داشتم 

چرا برای منو زود کم کرد

عزيزم شما هم فقط شياف داشتي آمپول نداشتي ؟