2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
انشالله که دوقلو بارداری گلم . عزیزم عدد بتای بالای ۲۵ یعنی بارداری مثبت ، شما که ۳۰۰ و خورده ای هست ...

ان شالله به وقت همین اذان دفعه دیگه مثبت میشید،،  میدونم چقدر سخته خودم آبان پانکچر شدم و از ده تا تخمک دوتا جنین شد که هر دو منفی و الان دوباره پانکچر شدم،،،، خدا هیچ کس رو در انتظار بچه نزاره، من که روحن و جسما داغون شدم 

میدونید چون رنج این آزمایشگاه Lu هست و رنج آزمایشگاه قبلی سر میکرو قبلی ml بخاطر همین ترسیدم تبدیل بشه و کمتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم، بخدا باورم نمیشه با همسرم نشستیم نمیدونیم مثبت شده یا نه دوتا درمانگاه هم رفتیم دکتر ز ...

عزيزم جواب آزمايش رو بفرست با تاريخ  انتقال من بفرستم واسه يه دكتر ببينم ميگه مثبته ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره دقیقا مانند برگه ازمایش شما بود برگه ازمایشم..شما لطف کن ازمایش رو صبح بده که جوابش صبح اماده بش ...

باشه عزیزم،  البته من امروز ساعت ۶ صبح آزمایش دادم ولی مجبور بودم رفتم سرکار و الان برگشتنی رفتیم گرفتیم،  باید بپرسم ببینم اینجا هم دکتر آزمایشگاه دارن یا توضیح میده آخه ازمایشگاهش یکم داغون و شلوغه شاید از این خدمات ندن به بیمار

باشه عزیزم،  البته من امروز ساعت ۶ صبح آزمایش دادم ولی مجبور بودم رفتم سرکار و الان برگشتنی رفت ...

عزيزم شما مگه يك بار ٣روز پيش آز ندادي گفتي منفي يا من اشتباه فكر ميكنم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا عمرت بده الان میفرستم،،،

خواهش ميكنم 

روز ۱۲ اسفند انتقال دادم و ۱۰ اسفند هم پانکچر شدم  امروز صبح هم آزمایش دادم

ايشالا مثبته 

الان واسش ميفرستم هر وقت جواب داد سريع بهت خبر ميدم

ایام تخمک گذاریت نیست؟ شاید انشاء الله باردار باشی طبیعی، من هر موقع طبع رحمم سرد میشه این حس درد و ...

مرسی جواب دادی عزیزم. شما چکار میکنید که خوب میشه ؟

چون بعید میدونم من طبیعی باردار بشم 🙂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم شما مگه يك بار ٣روز پيش آز ندادي گفتي منفي يا من اشتباه فكر ميكنم ؟ 

آز ندادم بی بی چک گذاشتم روز ۱۴ و منفی شدش منم ناامید شدم چرا روز ۱۴ حتی هاله ننداخته امروز موعد ازمایشم بود به اصرار همسرم آزمایش دادم که این جوابش شده،،، من خودم آدم استرسی هستم الانم دستم جایی بند نبود بدتر شدم یکم اینجا آروم شدم

اره عزیزم من 3 ماهمه  دی انتقال داشتم

هنوز دارو داری یا نه بدون دارو هستی؟ به نظرم با یک نفر متخصص یا ماما تلفنی یا اینترنتی مشورت کن و وضعیتت رو بگو شاید شرایط شما عادی باشه و بتونید زیر نظر متخصص زنان معمولی برید.

دوست من پارسال میکرو داشت تهران بعد سه هفته به دکتر گفت ادامه بارداری رو نمیتونم تهران بیام میخوام شهرستان خودم باشم دکتر نامه داد به یک دکتر تو مرکز ناباروری و گفت ادامه رو انجا تحت نظر باش..