2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
وای بخدا منم الان استرس گرفتم برات ، مثبته صددرصد وگرنه عددت صفر بود یا نهایت یک ،، نمیشه الان بری ی ...

همسرم میگه میبره ببینه میتونه جایی رو پیدا کنه، بخدا من الان از سرکار اومدم داغونم یعنی،،، اگه مثبت باشه به شما گفتن شیافو ادامه بدیم

پرسیدم عزیزم، میکرو قبلی یه آزمایشگاه دیگه انجام دادم همونجا بهم گفتن منفیه اینجا روز آخری یه منشی گ ...

به خاطر این که شما هفته اول یا دوم بارداری هستی معلومه توی اون عددا نیست ! اون بالای ۴ هفته نشون میده ، عشقم نگران نباش 

ولی میدونم دوباره باید آزمایش تکرار بشه که عدد بتا باید بالا تر از این بشه 

شما حتما باید برید ۱ بیمارستانی که دکتر اوژانس داشته باشه باید بگی برای ۳ الی ۴ روز دیگه دوباره آزمایش بنویسه . کاش یه موقعی بود که دکتر خودت بود شیاف و قرص برات تمدید میکرد 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم میگه میبره ببینه میتونه جایی رو پیدا کنه، بخدا من الان از سرکار اومدم داغونم یعنی،،، اگه مثبت ...

اره عزیزم حتما شیافو ادامه بده تا بری سونو و بعدم پیش دکتر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
همسرم میگه میبره ببینه میتونه جایی رو پیدا کنه، بخدا من الان از سرکار اومدم داغونم یعنی،،، اگه مثبت ...

گلم شیاف و قرص رو به همون روال قبل ادامه بده حتما

راستی دفعه چندم بود انتقال دادی ؟ 

چندساله بچه میخوای ؟

خیلی خیلی خوشحال شدم، دم عیدی این خبر خوب عالیه برای همه بچه های گروه 

به خاطر این که شما هفته اول یا دوم بارداری هستی معلومه توی اون عددا نیست ! اون بالای ۴ هفته نشون مید ...

رویان که درشونو تخته کردن رفتن تا بعد از تعطیلات.،،،، امشب که داغونم نمیتونم برم بیمارستان پس دو روز دیگه تکرار میکنم،    حتما باید همون ازمایشگاه برم؟؟؟  

الان بی بی چک زدم البته ببخشید ادرار غلیظ نبود یه هاله انداخته من هاله رو میبینم ولی همسرم نمیبینه!!!

پس اون رنج های کنارش چی میگه؟؟؟  شما مرکزتون رویانه؟؟

اون میگه تو هر هفته از بارداری بتا چند باشه مثلا هفته ی ۴ و ۵ از ۱۵۰۰ تا فلان.. اعداد رو یادم نیست..

من مرکز امید انجام دادم دکتر اقاحسینی

رویان که درشونو تخته کردن رفتن تا بعد از تعطیلات.،،،، امشب که داغونم نمیتونم برم بیمارستان پس دو روز ...

همسر منم هاله به اون واضحی رو نمیدید ، نگران نباش عزیزم ،حتما مثبته 😍😍😍😍 خداجونمممم شکرررتتتتت😍😍😍😍 وای آخیش چه خبر خوبی بود ،مبارکت باشه مامان خانوممممم 😍😍😍 دم عیدی چه حالی داد🤣😍😍😍😍

رویان که درشونو تخته کردن رفتن تا بعد از تعطیلات.،،،، امشب که داغونم نمیتونم برم بیمارستان پس دو روز ...

روز چندمه انتقالید؟ در هر صورت باید ۴۸ ساعت دیگه ازمایش بدید تا روند رشد بتا رو بدونید.بهتر بود همون ازمایشگاه باشه ولی با توجه به تعطیلات نمیشه دیگه من هم بتای اولم رو ازمایشگاه خصوصی دادم بتای دوم رو شنبه باید برم درمانگاه یا بیمارستان..

بتای من ۶۸ بود روز ۱۲ انتقال گفتند کمه سه روز دیگه تکرار کن که باید شنبه برم.. برای شما عددش خوب بود.ان شاء الله که باردارید و رشد بتاتون خوب پیش میره..و مبارکتون باشه.

راستی دفعه چندم بود انتقال دادی ؟  چندساله بچه میخوای ؟ خیلی خیلی خوشحال شدم، دم عیدی این خبر ...

من دفعه دوم که میکرو انجام دادم آبان انجام دادم منفی شدش،    یه ای یو آی منفی هم قبلش میکرو انجام دادم،،،،  پنج ساله بچه میخوام،،،  

شما دوستان گفتید مثبته دلم خوش شدش، دعا کنید مثبت باشه من دوبار تو ظرف سه ماه پانکچر کردم دیگه توان برام نمونده از صبح تا شب هم سرکارم یعنی اگه باردار باشم معجزه هستش برام

اصلا به خودت استرس نده و یه آهنگ شاد و خوب بزار ! برو یه دوش آب گرم بگیر و برقص و انرژی مثبت بده و به خاطر این خبر خوش جشن بگیر .

فعلا تو تعطیلات فرقی نداره کجا آزمایش بدی گلم 

💃💃💃💃💃💃

کاربر نازگل رو تگ کن اون ماماست تو نی نی سایت جوابتو براش بفرست میگه مطمئن شی ولی بارداری فته های دو و سه هستی رنج ازمایشگاه از هفته ۴ و ۵ شروع میشه..

دکتر من گفت اگه مثبت شد ازمایشت تا دو هفته داروهات رو به همون منوال قبل ادامه بده بعد تعطیلات بیا پیشم برای ساک حاملگی..احتمالا شما هم همینطوره دیگه..