2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
پس اون رنج های کنارش چی میگه؟؟؟  شما مرکزتون رویانه؟؟

اونا با توجه به میزان بتا ! میگه هفته چندم بارداری هستی گلم . نگران نباش ، فعلا برو جشن بگیر که عیدی امسال گرفتی 🙃

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم امروز موعد ازمایشم بود رفتم ازمایش دادم،    اگه مثبته پس اون رنج های کنارش چی می ...

عزیزم اونا واسه هفته های بارداریه ،مثلا هفته چهار بارداری رنجش فلان عدد ، همون ازمایشگاه از دکترش نپرسیدی؟ازمایشگاههای ما این مدلی نیست ،مبارکت باشه گلم چقدر خوشحال شدم برات😍😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رویان هم که بسته ست من گیج شدم،،،  آزمایشگاهی هم که آزمایش دادم نمیگه مثبته یا منفی میگه به دکت ...

وای خب بهش میگفتی الان دکتر از کجا بیارم ، زنگ بزن دوباره بپرس یا به همسرت بگو بره بپرسه

اونا با توجه به میزان بتا ! میگه هفته چندم بارداری هستی گلم . نگران نباش ، فعلا برو جشن بگیر که عیدی ...

ممنونم عزیزم، بخدا باورم نمیشه با همسرم نشستیم نمیدونیم مثبت شده یا نه دوتا درمانگاه هم رفتیم دکتر زنان نداشت،،  واقعا یعنی مثبته،،  پس من الان هفته چندمم؟؟؟

ممنونم عزیزم، بخدا باورم نمیشه با همسرم نشستیم نمیدونیم مثبت شده یا نه دوتا درمانگاه هم رفتیم دکتر ز ...

بیمارستان برو بخش اورژانس زنان دکتر دارن حتما

عزیزم اونا واسه هفته های بارداریه ،مثلا هفته چهار بارداری رنجش فلان عدد ، همون ازمایشگاه از دکترش نپ ...

پرسیدم عزیزم، میکرو قبلی یه آزمایشگاه دیگه انجام دادم همونجا بهم گفتن منفیه اینجا روز آخری یه منشی گذاشتن ازش پرسیدم میگه نمیدونم به دکترت نشون بده؟؟؟  

من الان هفته چندمم؟؟؟  

چرا عدد من تو این هفته ها نیست؟؟؟  

شیاف پروژسترون ادامه بدم باید بخرم؟؟؟؟ من اینقدر گیج شدم و باورم نمیشه که نمیدونم چکار کنم حتی الان بیشتر شوک هستم تا خوشحال

پرسیدم عزیزم، میکرو قبلی یه آزمایشگاه دیگه انجام دادم همونجا بهم گفتن منفیه اینجا روز آخری یه منشی گ ...

وای بخدا منم الان استرس گرفتم برات ، مثبته صددرصد وگرنه عددت صفر بود یا نهایت یک ،، نمیشه الان بری یه بیمارستان که مخصوص زایمانه ؟آخه اونجا حتما پزشکی که شیفت باشه هست 

وای خب بهش میگفتی الان دکتر از کجا بیارم ، زنگ بزن دوباره بپرس یا به همسرت بگو بره بپرسه

گفت از دکتر زنان آنلاین بپرس،،  خودم کمردرد و ذل درد دارم شوکه هم شدم حالم خوب نیست فقط منو رسوند خونه،،

گفت از دکتر زنان آنلاین بپرس،،  خودم کمردرد و ذل درد دارم شوکه هم شدم حالم خوب نیست فقط منو رسو ...

صبر کن بچه ها بیان الان زینبی رو صدا میزنم ،استرس نداشته باش خداروشکر مثبته عزیزم

ممنونم عزیزم، بخدا باورم نمیشه با همسرم نشستیم نمیدونیم مثبت شده یا نه دوتا درمانگاه هم رفتیم دکتر ز ...

خیلی خیلی بهت تبریک میگم بهت عزیزممم دم دمای اخری عیدیتو گرفتی خدارو شکرررر

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c