2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
سلام بچه ها.شما کلگزان و آ اس آتونو از چه زمانی قطع کردن؟؟؟ هنوز استرادیول میخوردین گفتن دیگه کلگزا ...

عزیزم سلام

من تا هفته 9 استرادیول و آس آ داشتم بعدش قطع کردن برام

کلگزان فکر کنم حالا حالا ها داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من سونو ۳۰ هفته وقت داشتم از سونوگرافی کنسل کردن واسه بعد عید حالا اونم مشخص نیس انجام بدن یا ...

عزیزم سیستم توکل به خدا فعلا پیش برو، اصلا بلند نشی بری بیمارستان یا مرکز درمانی

کلا تو خونه بمون گلی

سلام زینب جون خوبی. گل پسرت خوبه .میخوابه یا شیطون بلاس و شب زنده دار😂 زینب جون از ساک بیمارستان ا ...

سلام عزیزم دشمنت شرمنده

والا از لحاظ ساک بیمارستان، نیکان همه چی میدن فقط لوازم آرایش و لباس ببر که عکس بگیری بعد از زایمان 

و یه دست لباس خوشکل واسه نی نی، چون لباس بیمارستان قشنگ نیست

از دکتر مریم اشرفی خیلی راضی بودم، واقعا متعهد بود، ولی از آموزش شیردهی کاملا ناراضی ام، اصلا کسی نیومد ببینه شیر دارم یا نه، بچه ام دو روز تمام سینه خالی مک زده بود و من خیال میکردم چون ادرار و دفع مکونیوم داره، حتما همه چی اوکی هست، همش میگفتن شیر کم هم باشه واسه نوزاد بسه و اینا معده شون قد گیلاس هست و اینا

به خدا الان یادم میاد ممکن بود چه خطری بچمو تهدید کنه اشکم در میاد، واسه همین به همه میگم شیردهی و بعد از زایمان رو خیلی جدی بگیرین و حسابی مطالعه کنین، تا بعد از زایمان خودتون مدیریت کنین و حرفهای غلط اطرافیان رو انجام ندین، 

گل پسری هم شکر خوبه، مثل همه بچه دل‌درد شبانه داره اغلب که ایشالا رفع میشه 

دکتر پسرم هم فعلا هراتی میبرم که هم نیکان هست و هم مطبش روبه رو بیمارستانه، تا حالا به نظرم خوب بوده

@زینبی_بابا     عزیزم دلم برات تنگ شده😘  ان شاء الله از این روزهای نی نی داری قسم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ به خدا منم دلم یه ذره شده ولی حسابی مشغولم، هم مشغول نی نی هم یادگیری بچه داری 

یه مدت شدیدا افسرده شده بودم اما الان خدا رو شکر خیلی خیلی بهترم

همش دلم پیش شماهاست، نمیدونم الان وضعیت درمان ivf تو این شرایط چه جوریه، اصلا انجام میشه یا نه؟ 

خیلی برای شما مامان های باردار دعا میکنم که سلامت باشین و به سلامتی نی نی هاتون رو دنیا بیارین

گلم در کل نیکان بد نبود ولی میگن محب کوثر بهتره و آموزش شیردهی و چکاپ نوزادش خیلی قوی هست

و آدم وقتی مرخص میشه سردر گم نیست

حالا خودت چه طوری؟ بهتری؟ 

سلام زينب جان تبريک ميگم قدم ني ني رو دلم برات تنگ شده مارو فراموش کردي

عزیزم سلام

من خیلی خیلی شرمنده ام، فراموشتون نکردم ولی این قدر نادانسته های من برای بچه داری زیاد هست که تمام وقتم رو میگیره

ان شاالله قسمت تون بشه، واقعا این مدت همش میگم چه جوری آنا جون با دو تا بچه تا مدتها میومد سر میزد منظم🙈🙈🙈🙈

هومت عزیزم دکتر بهت گفته قرص فولیکتو قطع کن اخه من شنبه رفتم دکتر گفتم مکملها رو بالا میارم دیگه نم ...

عزیزم یه خورده گیج شدم الان کی مکمل میخوره؟؟ کی نمیخوره؟؟ 

در مورد هومت باید بگم چون ایران نیست پروتکل های اونها برای مکمل فرق داره و باید بهشون گفت ایران بوده یه مدت تا تنظیم کنن

سلام زينب جون خوبي گلم دلمون واست تنگ شده كلي  گل پسرت خوبه 💋💋💋💋

فدات شم عزیزم 😍😍😍😍 منم دلم براتون یه ذره شده

لیانا گلی هر روز به یادتم و برات دعا میکنم

برای همه دوستان اینجا و کلا مامان های بالقوه دعا میکنم کلی بچه قد و نیم قد خدا بهشون بده

عزیزم الان امضاتو دیدم، مبارکت باشه مامان شدی😍😍😍😍😍

زینب جون.خوبی عزیزم پسرت خوبه..ای بابا تو هم دقیقا مثل من شدی با مشکل شیردهی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستای گل سلام به همگی

ان شاالله که همگی سلامت باشین، خیلی دلم براتون تنگ شده 

عذر تقصیر منو پذیرا باشین خیلی مشغول گل پسری هستم، وروجک خیلی خوابالو نیست، دل‌درد هم داره مثل بقیه بچه ها،، خودم هم تا وقت خالی گیر میارم یا یه استراحت میکنم یا مطالعه در مورد نوزادان، یا شیر میدوشم از خودم یا غذا و کارهای خونه🤪🤪🤪🤪 خدایا شکرت، قسمت همه بشه

منکه تا قبل از زایمان اصلا فکرشم نمیکردم این قدر سخت باشه

😉😉😉

زینب جون.خوبی عزیزم پسرت خوبه..ای بابا تو هم دقیقا مثل من شدی با مشکل شیردهی

آره گلم خدا رو شکر، یه امشب دل‌درد پسرم زودتر شروع شد و زودتر تموم شد که تونستم یه سر اینجا بیام🙈🙈🙈

آخ آخ از شیردهی نگو که... فقط به هر کس میرسم میگم 

راستی یه پیج دکتر خدیجه ظریفی تو شیراز جدیدا پیدا کردم، عالیه به همه پیشنهاد میکنم

به نظرم مامان های گل، بعد از حدود هفته 12 دیگه برن تو فاز مطالعه برای بعدش، چون وقت و تمرکزش رو دارن