2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزيز دلم مبارکت باشه بخدا برات خوشحال شدم برا منم دعا کت شرايطم مثه تو هست چند تا تخمک داشتي؟

قربونت برم عزیزم الهی که بحق صاحب الزمان حاجت روا بشی ، الان انتقال دادین ؟ ۹ تا تخمک داشتم ۶ تا جنین شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم به حرف دکتر رویان عمل کن، آنوکسا رقیق کننده خون هست، من از 6 روز قبل انتقال داشتم، هنوزم ادامه ...

میگم بنظرتون از الان بزنم یا بذارم بعد ازمایش اصلیم؟قاطی کردم بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب هر کدوم یه متدی دارن باید خودشون بگن حتما من انوکسا رو از قبل انتقال جنین میزدم

همون دیگه ، حداقل یه کارشناس تو اون مرکز نذاشتن تکلیفم معلوم بشه 

نگاه کن تو شهرتون باید بری دکتر متخصص پریناتولوژی نه زنان معمولی

آخه نیستن همه تعطیل کردن از شانس من چندتا دکتر معمولی فقط مطبشون باز ، امروز همه جا زنگ زدم

قربونت برم عزیزم الهی که بحق صاحب الزمان حاجت روا بشی ، الان انتقال دادین ؟ ۹ تا تخمک داشتم ۶ تا جنی ...

ن من جنين هام فريز هست 34تخمک داشتم پنج تا جنين گريد بي و سي شوهرم مشکل دارع

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم من دو روز قبل انتقال باید چهارتایی استرادیول میخوردم و انوکسا هم زدم و آسپرین میخوردم ولی دکت ...

اره این دکتری که رفتم بهم گفت آسپرین فعلا برات کافیه ،بعد از سونوی قلب بیا بهت بگم بزنی یا نه ، ولی رویان گفتن مثبت شدی بزن ، دیگه بنظرم به حرف رویان گوش کنم بهتر ،واقعا دو دل شدم

ن من جنين هام فريز هست 34تخمک داشتم پنج تا جنين گريد بي و سي شوهرم مشکل دارع

عزیزم اصلاااا به این گریدها و تعداد جنین فکر نکن ، اگه خدا بخواد بخدا اینا هیچکدومش اهمیت نداره ، الهی که بسلامتی انتقال بدی و دلت شاد بشه ، یه ختم بسم الله الرحمن الرحیم هست تو همین نی نی سایت دیدم سرچ کن حتما انجام بده ، فقط توکلت بخدا باشه ، الهی بحق حضرت زهرا حاجت روا بشی

اره این دکتری که رفتم بهم گفت آسپرین فعلا برات کافیه ،بعد از سونوی قلب بیا بهت بگم بزنی یا نه ، ولی ...

چ‌گیری افتادیم با این اوضاع

عزیزم سوالتونو تو‌صفحه اصلی سایت بپرسین شاید کسی تجربه ای داشته باشه و‌بدونه چون این صفحه تقریبا محدوده 

اوهوم اسپرم عالی آندومترمم عالی باید خیلی مراقب خودت باشی و سعی کن اگر شرایط مناسبه توی همون سال ...

وای قلبم 

خیلی نگران شدم 

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
چ‌گیری افتادیم با این اوضاع عزیزم سوالتونو تو‌صفحه اصلی سایت بپرسین شاید کسی تجربه ای داشته باشه و‌ ...

باشه گلم ممنون

سلام

بچه ها کسی میددنه با قرص لتروزول و کلومیفن حتما باید امپول ازادسازی زد یا میتونم نزنم؟

اخه هفته پیش رفتم دکتر بهم داد ولی راجع به امپول نگفت بزن فقط گفت دوشنبه بیا دوباره سونوت کنم

ولی به خاطر این مریضی دیگه میترسم برم

حالا میگم امپول نزنم یا بزنم بهتره مثلا روز ۱۴ بزنم اونهایی هم که ازاد نشده باشن میشن دیگه

فقط میترسم کیست نشه