2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
من تا هفته ۹ داشتم، بعدش یواش یواش کم و قطع شد.

ممنون عزیزم ، الان بنظرتون دکتر برم ؟ نمیدونم تو این شرایط تکلیفم چیه ،من شهرستانم ،رویان هم که نمیتونم برم ،تکلیف این داروها چی میشه؟ شیاف هم قطع کردین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم تنبلی دارین؟  میشه کاملا توضیح بدین آی وی اف چی هست و به چه صورت انجام میشه

بله، شدید.

آی‌وی‌اف لقاح مصنوعی هست. طی یک پروسه با دارو تخمدانها رو تحریک میکنن با یه عمل کوچیک تخمکها رو از بدن خارج و توی آزمایشگاه با اسپرم لقاح میدن. جنین تشکیل شده رو به رحم خانم انتقال میدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ممنون عزیزم ، الان بنظرتون دکتر برم ؟ نمیدونم تو این شرایط تکلیفم چیه ،من شهرستانم ،رویان هم که نمیت ...

شیاف رو تا هفته ۱۴ داشتم. آمپول پروژسترون تا هفته ۱۰

تلفنی نمیشه باهاشون چک کنین؟

شیاف رو تا هفته ۱۴ داشتم. آمپول پروژسترون تا هفته ۱۰ تلفنی نمیشه باهاشون چک کنین؟

دیروز هر چی زنگ زدم جواب ندادن حالا فردا دوباره زنگ بزنم امیدوارم جواب بدن ، ببخشید انقد میپرسم شرمنده 😓 واسه سونو بنظرتون کی برم؟

دیروز هر چی زنگ زدم جواب ندادن حالا فردا دوباره زنگ بزنم امیدوارم جواب بدن ، ببخشید انقد میپرسم شرمن ...

تقریباً یک ماه بعد از تاریخ انتقالتون برای سونوی قلب...

تقریباً یک ماه بعد از تاریخ انتقالتون برای سونوی قلب...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین 😘😘 ان شالله بسلامتی نی نی رو بغل کنین😘

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین 😘😘 ان شالله بسلامتی نی نی رو بغل کنین😘

خواهش میکنم. همچنین شما 💐

بازم اگر سوالی دارین حتماً بپرسین، اینجا برای همینجور چیزاس، هرکس بدونه جواب میده... 😊

خواهش میکنم. همچنین شما 💐 بازم اگر سوالی دارین حتماً بپرسین، اینجا برای همینجور چیزاس، هرکس بدونه ...

ممنونم عزیزدلم😘😘

عزیزم میشه بگی چه آزمایشهایی دکتر برات نوشته؟ من ترسیدم این هفته نرفتم دکتر. البته با خودش هماهنگ کر ...

عزیزم اینم برگه آزمایش. والا منم خیلی میترسم الان یکماهه خونه هستم فردا با کلی استرس میرم با کلی رعایت میرم امروز اعلام کردن استان ما تا یک هفته دیگه وضعیت خیلی خرابتر میشه 😢😢دیگه گفتم فردا برم بهتر هس خدا کمک مون کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم اینم برگه آزمایش. والا منم خیلی میترسم الان یکماهه خونه هستم فردا با کلی استرس میرم با کلی رعا ...

مرسی.

منم چون باید میرفتم تهران و ممکن بود نتونم برگردم فعلاً دست نگه داشتم. ☹️

بچه ها باردارم با تبم چیکار کنم تست کرونا هم دادم خداروشکر خوب بود هیچ مشکلی نداشتم چیکااااار کنم ...

استامینوفن ۳۲۵ بخور هر ۶ ساعت .حتی من اوایل بارداری نزدیک آنفولانزا و تب شدید داشتم گفتن اگه تبت قطع نشد هر ۴ ساعت یه استلمینوفن بخور.و چون استامینوفن برام جواب نداد یکی از دوستام که داروساز گفت پاراستومل بخورم که خارجی استامینوفن با دوز ۵۰۰ در حد هر ۸ یاعت که خیلی خوب بود.آزیترو ۲۵۰ هم شبی یکی میخوردم برا عفونت

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
بله، شدید. آی‌وی‌اف لقاح مصنوعی هست. طی یک پروسه با دارو تخمدانها رو تحریک میکنن با یه عمل کوچیک تخ ...

هزینه هاش زیاده؟ 

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

سلام دوستای گلم منم میخام ای وی اف انجام بدم دوبار ای یو ای منفی با کلی فولیکول بالغ. شوهرم ازمایشش سالم . خودم تنبلی تخمدان و پی سی یو . برام دعا کنید . انشاله بعد کرونا میرم دنبالش بیمارستان عیسی مریم اصفهان . کسی اونجا انجام داده؟