2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بجه ها من ۱۲ انتقال بودم امروز،بیبی جک میزدم هاله ی خیلی کمرنگ بعد از ۱ساعت مینداخت طوری که هال ...

مبارک باشه،منم مثه شما بتام پایین بود بعد از ۲ روز ۲ برابر شد،اصل اینه ۲ برابر بشه بتات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاءالله دوران بارداریتو بخوبی وخوشی میگذرونی تا بغل کردن بچه یا بچه هات🌼🌼❤

ممنونم عزیز دلم 😍😍😍😍😍😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رها جون شما بتات جند بود امروز؟ تبریک میگم بهت 

ممنونم عزیزم😘😘 من تیتر ندادم فقط بهم‌گفتن بالای صد و مثبت 

سلام بجه ها من ۱۲ انتقال بودم امروز،بیبی جک میزدم هاله ی خیلی کمرنگ بعد از ۱ساعت مینداخت طوری که هال ...

وااای بازم مثبت .خدایا شکرت .بادیدن مثبت ها انرژی میگیرم .تبریک میگم گلم 

چرا که نه عزیزمممم مبارکت باشه😍😍😍😍😍 

سلام دوستای خوبم ، من ماه گذشته برای اولین بار میکرو کردم ، متاسفانه تعداد تخمکهام کم بود و دوتا جنین برام تشکیل شد که یکی از اونا رو فردای روز پانکچر برام انتقال دادن که برای خودم هم عجیب بود که چرا اینقدر زود ، آمپول پروژسترون دوتا در روز  و انوکساپارین داشتم ، تا روز ۵ تونستم پروژسترون رو تحمل کنم ولی واقعا فلجم کرد و تب و لرز میکردم بعدش که گفتن با مسئولیت خودت بکنش سه تا شیاف در روز 

متاسفانه روز دهم انتقال دچار خونریزی گوارشی شدم ، پنج روز در بیمارستان بستری بودم ، آندوسکوپی کردم که زخم اثنی عشر داشتم و تحت درمان قرار گرفتم ، بعد ازبستری در بیمارستان به ناچار همه داروهامو قطع کردم و روز ۲۲ سیکلم پریود شدم😔 یعنی دو روز بعد از قطع پروژسترون.

این ماه رو میخواستم به خودم استراحت بدم ولی چون ذخیره تخمدانم یک هستش دلم طاقت نیاورد و طبیعی اقدام کردم ، امروز روز ۳۱ سیکلم بود ، علائم پریود از یک هفته پیش دارم ولی خبری نیست ، هیچ وقت سیکل طولانی تر از ۳۰ روز نداشتم و البته میدونم که بعد از میکرو معمولا پریود نامنظم میشه ، هنوز بیبی نزاشتم  ، عزیزانی که تجربه حالت مشابه داشتن میشه راهنماییم کنن؟؟؟؟؟

سلام دوستای خوبم ، من ماه گذشته برای اولین بار میکرو کردم ، متاسفانه تعداد تخمکهام کم بود و دوتا جنی ...

حالا بیبی جک‌بزار ببی شاید معجزه خدا شامل حالت شده، من که بعد از منفی شدن قبلی میکروم بریودیم نا منظم نشد اتفاقا تنطیم تر هم شد

با دیدن مثبت های امروز انرژی گرفتم و یه جوریم که وسوسه شدم منم بی بی چک بزارم،،،  راستی وقتی روزهای انتقالو میشمرید همون روزی که انتقال دادید هم حساب میکنید یا از روز فردای انتقال حساب میشه؟؟؟