2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
پریودشدم بتا ۲

بگردم نا امید نشیا توکلت بخداباشه بسپر بخودش واقعا خودش بهترین زمان و برات درنظر داره الهی به زودی مامان میشی عزیزم واقعا بسپر بخودش من دیگه گفتم خدایا راضیم به رضای تو وقتی ولش کردم خدا غافلگیرم کرد الهی به زودی زود دامنت سبز میشه عزیزم بیادتم😘😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیستی که جدار ضخیم نداشته باشه و ساده باشه موقع پانکچر با همون سوزن پانکچر که تخلیه بشه ممکنه دیگه ر ...

عزیزم یه سوال داشتم من هشتم یه زره خونریزی داشتم بعدش لکه بینی شد البته امپول پروژسترون تزریق کردم تا که الان روز دهممه قطع شده به نظرتون دلیل خونریزیم چی بوده؟ ممکنه باز خونریزی پیدا کنم؟ 

👶👶
سلام دوستان من روز دوازده انتقالم بالاخره نتونستم صبر کنم رفتم بی بی چک زدم مثبت شد میخوام بدونم واق ...

مبارک باشه...بله عزیزم.واقعیه.تبریک میگم .ان شاء الله قسمت همه منتظرها 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یه پماد داده بیشتر صورتشو خشک میکنه اره منم شنیدم چند وقتیه شیر پنیر کره گوشت گاو نمیخورم کلا کچل نش ...

سلام الهامى جون مباركت باشه عزيزم انشالله به سلامتى و قدمش پر از خير و خوشى باشه🙏🏼🙏🏼😍

عزيزم تا مى تونى اينا رو بخور ماهيچه و جوى دو سر پرك  و ماالشعير انگور وقرص رازيانه

خيلى تو شير تاثير دارن و از همه مهمتر مكيدن خود بچه 

ريزش موهات خيلى خيلى زياد مى شه براى من كه افتضاح شده بود اما نگران نباش بعد از چند مدت دوباره همش در مى ياد

امروز روز نهم انتقالم هست جنین سه روزه ،بی بی چک زدم منفی،دیگه طاقت ندارم 😭خسته شدم،

عزیزم خودتو با کسی مقایسه نکن.ان شاء الله که تا چند روز دیگه ازمایشت مثبت میشه.توکل به خدا.استرس نداشته باش. سمه برات .بریز دور نگرانی و استرسو 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
رها ازمایش دادی     واااایخداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت. چقد ذوق کردم

اره قربونت برم ،بالاخره منم مامان شدم😭😍😍 برام دعا کن بقیش به خوبی پیش بره 😘😘😘😘😘😘 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی مبارکتون مبارکتون باشه عزیزم،،، التماس دعا

قربونت برم عزیزم ان شاالله قسمتتون بشه امروز براتون دعا کردم اگه قابل باشم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم شاید دیر لاله گزینی شده .بنظرم زود ناامید نشو 

من الان روز نهم هستم یه رگه قهوه ای دیدم ،دارم پریود میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یعنی یه روز منم مامان میشم