2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. خوبین همگی؟ من امروز میرم بیمارستان ان اس تی و معاینه. ۳ سانت باز شدم. دعا کنین اگر ...

مرجان جون انشاالله گل پسرا به موقع بيان بغلت 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شاالله به سلامت نی نیاتو بغل بگیری عزیزم🙏

عزيزم خيلي خيلي مباركه انشاالله اين دوران هم به سلامت بگذروني 😍🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخییی به سلامتی ان‌شاالله هردومون مثبتیم اولین باره انتقال دادی؟

نه عزیزم دومین باره یکبار هم آبان انتقال دادم،،،  ان شالله که هردومون مثبتیم و سال ۹۹ رو با شادی شروع میکنیم 

شما کدوم مرکز انتقال دادید؟  جنین هاتون چند روزه بودن؟

سلام،  من یک هفته پیش انتقال دادم و هیچ علائمی ندارم حتی بخاطر مصرف داروها هم هیچ علائمی ندارم، ...

من عزيزم 

من عزيزم 

پس شما اینطوری بودید عزیزم آخه جدا از مثبت وی منفی بودن خیلی ها بخاطر مصرف پروژسترون تو دوره انتقال علائم دارم ولی من اصلا علائم نداشتم خواستم ببینم کسی اینطوری بوده ممنون پاسخ دادید

پس شما اینطوری بودید عزیزم آخه جدا از مثبت وی منفی بودن خیلی ها بخاطر مصرف پروژسترون تو دوره انتقال ...

بله پروژسترون يا استراديول كلا داروهايي كه واسه انتقال مصرف ميكنيم رو بعضي ها خيلي عوارض داره مثل گرسنگي تورم سينه تهوع رو بعضي هام نه 

من هيچي نداشتم فقط آزم مثبت شد كشاله رانم تير ميكشيد همين 

من  با مريض دكتر فروتن با هم انتقال داديم اون كلي علائم داشت دقيقا مثل يه باردار چون خودشم بچه داشت ميگفت دقيقا مثل بچه اولم ولي من هيچي همش گريه ميكردم ولي من مثبت شدم و اون متاسفانه منفي 

اصلا توجه نكن 

فدااات عزیزم. شادی بی حساب برات آرزو میکنم عزیزم. نمیدونم تو چه مرحله ای هستی اما برات موفقیت آرزو د ...

لیلا جان الان یکم خوندم دیدم چه اتفاقی افتاده نمیخوام ناراحتت کنم فقط میگم که بدونی ممکنه بدترهم رخ بده، من دوسال قبل کلی دارو مصرف کردم که تخمک کشی انجام بدم ، چون پلی کیستیکم هایپر شدم ۴۵تا فولیکول داشتم و حالم خیلیییی بد بود ، روز عمل هیچ تخمکی نتونست برداره دکتر میگفت همش خونی بوده، به عنوان یه مقاله اتفاق نادر کیس منو گزارش داد به کانادا حتی، ولی دفعه بعد خدارو شکر اوکی بود تخمک ها و جنین شد 

نگران نباش و ایمان بیار همه چی فقط خواست خداست

من چه شادم امروز و چه اندازه تنم هشیار است ؛ نکند اندوهی برسد از پس کوه...
دوستان ۲ ماهه پریود نمیشم بعد پانکچرم فقط ی بار شدم چ قرصی بخورم که بیاد؟

دوفاستون ده روز بخور ول کن میشی در طول پریودت ام گل گاو زبون زیاد بخور

من چه شادم امروز و چه اندازه تنم هشیار است ؛ نکند اندوهی برسد از پس کوه...
بله پروژسترون يا استراديول كلا داروهايي كه واسه انتقال مصرف ميكنيم رو بعضي ها خيلي عوارض داره مثل گر ...

باشه عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت،،،  من چون یک بار هم آبان انتقال دادم و دقیقا شرایطم همینطوری بود و اون موقع هم هیچ علایمی نداشتم و منفی شدم کلا تو هر چیزی اینبارو با دفعه قبلم مقایسه میکنم ولی خب به قول شما به علائم نیست،،،  

ان شالله شما اینبار هم سریع مثبت بشید و خدا نی نی هاتونو حفظ کنه براتون عزیزم میدونم شما خیلی سختی کشیدید