2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
من ۱۵ مهر انتقال دادم. ۲۹ مهر بتای اول، ۱ آبان بتای دوم. ۱۱ آبان رفتم سونو که قلبش مشخص نبود. ۲۰ آبا ...

من ۸ مهر انتقال دادم.دقیقا یه هفته جلوتر از شما.تیکرامونم یه هفته اختلاف داره .همش فکر میکردم تیکرمو اشتباه زدم!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از جوابتون🌸🌸🌸 قبل از انتقال یا قبل از پانکچر؟ میشه دوزش رو بگین ؟ چند تا میخورین؟

من پانکچر نداشتم اونو نمیدونم اما از تقریبا دوهفته قبلش میخوردم و اشتباه گفتم از روز انتقال گفت نخور دیگه

دوزش ۸۰ اگه درست یادم باشه

شاینا بیا علائم پیدا کردم،امروز یه کوچولو تخمدونام تیر میکشه،عصری هم اندازه چند ساعت حالت تهوع داشتم ...

خدارو شکر چه خوب ..انشالله که نشونه های وجودنی نی باشه😍😍😍من فقط سینه هام بزرگتر و دردناکتر میشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من ۱۵ مهر انتقال دادم. ۲۹ مهر بتای اول، ۱ آبان بتای دوم. ۱۱ آبان رفتم سونو که قلبش مشخص نبود. ۲۰ آبا ...

منم ۳۰ بهمن انتقالم بود 

بتای اولی ۱۳ اسفند رفتم

بتای دوم ۱۵ اسفند

میگم ۲۹ اسفند برم برای سونو، خوبه؟

کجا برم حالا تو روز تعطیل؟

بیمارستان صارم انجام میدن تو اون روز کسی میدونه؟

[QUOTE=127449565]سلام عزیزم..قربونت خداروشکرپسرم خوبه..خودمم ک گفتم دیگه اوراقی شدم😁😂 خاکستری و مر ...

عزیزم 10روز اول خیلیی خوب بود اصلا گریه نمکرد فقط شیرمیخورد ومیخابیدمنم میگفتم اینقد میگن بچه اذیت میکنه اینکه آرومه😳😀از شب دهم دقیقا کولییک وگریه هاش شروع شد..قطره کولیف عزیزم .من هر چ دکتر بردم و داروهای گرون گرفتم اصلا اثرنداشت..تو همین سایت بچه ها گفتن قطره کولیف بگیر 14تمن هم بیشتر نبود ولیی عااالی بود.اگه دخترت یکماهش شده بگیر بهش بده. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹