2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم.استرس نداشته باش و توکل بخدا کن انشاءالله ک ایندفعه مثبت میشی وعید نی نی تودلته🙏. انتقال منم ...

وای نفسی جانم  حالم خوب شد پیامتو دیدم دوتا نی نی انتقال دادم ، خیلیییی برام دعا کن عزیزم خیلی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چه جالب که بهتون گفتن گرید چند براتون انتقال دادن، من هر دو سری ازشون تو اتاق انتقال پرسیدم نگفتن فق ...

بهم شناسنامه ندادن🤔🤔 باید بدن؟؟فقط قرداد فریز دادن خودم از تو اتاق انتقال ازشون پرسیدم گفتن از جنین شناسی سوال کن منم جنین شناسی پرسیدم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نفسی جانم  حالم خوب شد پیامتو دیدم دوتا نی نی انتقال دادم ، خیلیییی برام دعا کن عزیزم خیلی& ...

امروز انتقال دادین؟شما هم رویان بودین؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بهم شناسنامه ندادن🤔🤔 باید بدن؟؟فقط قرداد فریز دادن خودم از تو اتاق انتقال ازشون پرسیدم گفتن از جنی ...

من تا حالا جنین فریز نداشتم ولی اینجا دیدم بچه ها میگن شناسنامه جنین برای همین پرسیدم پس همون قرارداد فریز منظورشونه،،،  میشه بگید هزینه فریز چقدره و تا چه مدتی این فریز نگه میدارن؟

من تا حالا جنین فریز نداشتم ولی اینجا دیدم بچه ها میگن شناسنامه جنین برای همین پرسیدم پس همون قراردا ...

واسه سه تا جنین  ۶۶۰هزار وخورده ای واسه یکسال

من تا حالا جنین فریز نداشتم ولی اینجا دیدم بچه ها میگن شناسنامه جنین برای همین پرسیدم پس همون قراردا ...

بعداز یکسال دوباره اگه خواستی قرارداد رو تمدید میکنن

حالا کم کم جنینام پیدا میشن

چي بگم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بعداز یکسال دوباره اگه خواستی قرارداد رو تمدید میکنن

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون، ان شالله که هیچکدوممون دیگه نیازی به جنین های فریزمون نداشته باشیم و با همین انتقال مادر بشیم، بخدا خسته شدم از جسمی و هم روحی خدا نظری کنه خلاص بشیم

منم در عجبم تازه گفت یه جنین دیگه هم هست شاید اونم بشه فریز کرد ولی فعلا این دوتا قطعیه!!!!!  ا ...

من جات باشم بهشون ميگم ديگه حرفاي هيچکدومنون باور ندارم همتون از دم دروغ ميديد 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنونم عزیزم از توضیحاتتون، ان شالله که هیچکدوممون دیگه نیازی به جنین های فریزمون نداشته باشیم و با ...

خواهش میکنم عزیزم ..

انشالله که هرچی خیر وصلاحمونه واسمون پبش بیاد

من جات باشم بهشون ميگم ديگه حرفاي هيچکدومنون باور ندارم همتون از دم دروغ ميديد 

گذاشتم فقط این دوره انتقالم بگذره و مثلا آرامش داشته باشم بعدش واقعا باید ببینم چی میشه، تا حالا خودمم همچنین قضیه ای نشنیده بودم هرچند همسرم همیشه میگفت من به اینا شک دارم ولی من پیگیر نمیشدم، ببینم همسرم راضی میشه تنها بره برای واریز پولشون خودم نمیخوام دیگه برم اونجا برم عصبی میشم از رفتارهای خونسرد و بی مسئولیتیشون دیگه نمیکشم بخدا از این ادمهای مملکتمون که هرجا میری کلاهبرداری و دروغه انسانیت دیگه نادر شده

گذاشتم فقط این دوره انتقالم بگذره و مثلا آرامش داشته باشم بعدش واقعا باید ببینم چی میشه، تا حالا خود ...

بخدا منم وختي فهميدم تعجب زده شدم اخه ميدوني دزدي الان تو مملکت ما ي چيز عادي هست هر جاي اين مملکت بخاي کاري کني يا پارتيت بايد کلفت باشع ي پول گردن کلفتي داشته باشي وگرنه کسي نگات نميکنه حرفاي شوهرتم بعيد نيست 

بخدا منم وختي فهميدم تعجب زده شدم اخه ميدوني دزدي الان تو مملکت ما ي چيز عادي هست هر جاي اين مملکت ب ...

درست میگید، آخه دیروز وقتی به شوهرم گفتم که تو اتاق عمل به من چیز دیگه ای گفتن و اینجا به تو چیز دیگه گفتش نکنه جنین های ما رو برداشتن به کسی که جنین اهدایی میخوان بفروشن، منم گفتم نه بابا این چند نفری که با ما بودن همشون جنین هاشون فریز شدن برای ما حتما اشتباه شده خلاصه نزاشتم شر بشه چون اگه همسرم گیر میداد دیگه نمیتونستم جمعش کنم برای همین خودم تنها رفتم جنین شناسی صحبت کردم،  الان خودمم به شک افتادم البته من خودم رشتم حقوقه میدونم به این راحتی نمیشه تهمت زد اگه نتونی ثابت کنی و صددرصد هم ماها نمیتونم چیزی ثابت کنیم، حالا خداکنه همسرم دیدم و بهش گفتم اون گیر نده چرا یکدفعه جنین پیدا شده،  بهرحال فقط حرص خوردن بیخوده فقط خدا کنه خود خدا بهمون نظر بندازه و مادر بشیم تا دیگه سمت اینجور مراکز و ادمهاش نریم