2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
یکیش a و یکیش ab حالا نمیدونم یکیش گرفته یا دوتاش

توام اندومتریوز بودی درسته

شوهرت مشکل نداشت؟

منم اندومتریوزم ولی چسبندگی ندارم و لوله هام بازن

خدا کنه این سری منم جواب بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لی لا جون خوبی؟،من چند وقتی سایت نیومدم،الان در چه مرحله ای هستی؟

سلام عزیزم. منم خیلی کم میام. فعلا که هیچ. میخواستم اینماه پانکچر کنم که اینجوری شد. شما چطوری در چه حالی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من الان زنگ زدم با دکتر حرف زدم گفت خییییییلی آروم میتونید نزدیکی کنید

دکترا تلفن و جواب میدن تو امام خمینی؟

آخه بر ما که جواب ادمو نمیدن

ماماها و رزیدنت ها جواب نمیدن حضوری چه برسه به تلفنی 

اونم دکتر جواب بده محاله

سلام امروز روز هفت انتقال جنین بلاست هستم  بی بی چک منفی شد پادرد و درد پریودی شدید دارم دفعه ی قبل همینجوری بودم و منفی شدم خیلی ناراحتم تمام دوستام ک مثبت شدن روز۷انتقال جنین بی بیشون حداقل هاله داشته خیلی ناراحتم 

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
سلام امروز روز هفت انتقال جنین بلاست هستم  بی بی چک منفی شد پادرد و درد پریودی شدید دارم دفعه ی ...

روز هفت خییییلی زوده چرا استرس الکی به خودت وارد میکنی، بدن تا بدن فرق داره عزیزم، درد پريودي هم که عادی هست

روز هفت خییییلی زوده چرا استرس الکی به خودت وارد میکنی، بدن تا بدن فرق داره عزیزم، درد پريودي هم که ...

دردم خیلی زیاده من یک بارداری داشتم ک منجر ب زایمان زودرس و فوت جنین شد یادمه روز ۱۱ انتقال جنین ۳ روزه بیبی چک واضح دوخطی شد و پادرد و درد پریودی نداشتم بهمین خاطره ک ناامیدم البته بگم این راهو تاحالا خیلی رفتم انگار هر چی بیشتر تلاش کنم بدتر عقب میمونم

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 

بچه ها من ظهر میرم آزمایش بتا بدم توروخدا واسم دعا کنین دارم غش میکنم از استرس  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین