2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عه ابن سینا ؟ نمیدونم  شورت باعث شد تعداد تخمکا واقعا بیان پایین و قبل پانکچر آزاد بشن برا خود ...

چه جالب 

بر منم ازاد شده بدن خودم فهمیدم کلا دو تا مونده بود

هرچی گفتم گوش نکردن گفتن سیکلت دست ماست محاله آزاد بشه

خودم فهمیدم آزاد شدن

چون ۶ تا فولیکول خوب داشتم،فقط ۲ تا تخمک کشیدن ازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم دادم.بتا ۲ بود.

ای داد بیداد چرا این ماه همه منفی میشن .😔😔🤦‍♀️متاسفام انشالله دفعه بعد مثبت بشه .❤ منم بی بی گزاشتم روز ۱۲ منفی شد بعید میدونم منم مثبت باشم . 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

[QUOTE=126465504]یعنی کسی بوده روز ۱۲ بی بی چک بزاره منفی  باشه ولی بعدا ازمایشش مثبت 

آزمایش بده باز معلوم نمیکنه

راستی منم امروز روز 11 هستم ولی اصلا علایمی بازم ندارم

دیگه روز 11 زود نیست که تا الان باید میومد یه علایمی دیگه

[QUOTE=126465504]یعنی کسی بوده روز ۱۲ بی بی چک بزاره منفی  باشه ولی بعدا ازمایشش مثبت  آز ...

تا اخر داروها صبر میکنم بعد میرم آزمایش میدم 

نمیدونم چی بگم ؟ انشالله که بارداری و میای خوشحالمون میکنی 😍😍😍😍 ولی بی بی چک تا روز ۱۴ نزن ، هرچند به قول دوستان با بی بی چک منفی آدم خودشو برای آزمایش منفی یکم آماده تر میکنه 🙂

تا اخر داروها صبر میکنم بعد میرم آزمایش میدم  نمیدونم چی بگم ؟ انشالله که بارداری و میای خوشحا ...

کلا نمیخوام بی بی چک بزنم

بدم میاد از بی بی چک

باورت میشه دوست ندارم پنج شنبه بیاد و برم ازمایش

اصلا دوست ندارم اون روز برسه

کلا نمیخوام بی بی چک بزنم بدم میاد از بی بی چک باورت میشه دوست ندارم پنج شنبه بیاد و برم ازمایش ا ...

منم دقیقا همینم اصلا دلم نمیخواد برم آزمایش بدم ، احساس میکنم همه انرژیم خرج شده دیگه توان ندارم 

خدا خودش بهمون صبر و تحمل اضافه بده 🙏🙏🙏🙏🙏

ای خدا چرا این روزا نمیگذره،۲ شنبه انتقال داشتم ۲ تا جنین بلاست اصلا هیچ علائمی ندارم خسته شدم دلم میخواد برم یه جایی داد بزنم و از ته دل گریه کنم،جنین هم ندارم اگه نشه باید از اول شروع کنم

ای خدا چرا این روزا نمیگذره،۲ شنبه انتقال داشتم ۲ تا جنین بلاست اصلا هیچ علائمی ندارم خسته شدم دلم م ...

منم فقط ۱ نی جنین داشتم که الان انتقال دادم اگه نشه دیگه نمیدونم چطوری و با چه توان جسمی باید شروع کنم . اونم با این همه هزینه 😔

مرسی عزیزم بابت اطلاعات 😘😘 خیلی سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم ولی سخته . یعنی فردا که روز ۱۲ انتقال ...

زوده عزیزم

من روز14گذاشتم با اینکه بتام خیلیی بالا بود و دوقلو دارم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
منم فقط ۱ نی جنین داشتم که الان انتقال دادم اگه نشه دیگه نمیدونم چطوری و با چه توان جسمی باید شروع ک ...

هزینه مادیش یک طرف،واقعا آدم از لحاظ روحی کم میاره انشاالله همگیمون همونی بشه که میخوایم

زوده عزیزم من روز14گذاشتم با اینکه بتام خیلیی بالا بود و دوقلو دارم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد

به سلامتی دوقلوها تون بغل بگیری عزیزم، روزای بعد از انتقالتون علاءمی هم داشتین؟