2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

سلام دوستان من امروز روز ۵ انتقالم از دیشب همش ترشح بی رنگ و بی بو ی دفعه ازم خارج میشه بنظرتون چ کار کنم چرا اینطوری شدم خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره برام بگه

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم جنین چند روزه 

5 روزه  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

پس چرا به من نگفتن رابطه نداشته باش 

به من فقط گفتن دو سه روز اخرو رابطه نداشته باش که اسپرم ضعیف نشن همین

بعدم همون روزی که من پانکچر شدم دکتر به من گفت رابطه داشته باش شاید تخمک ریخته باشه و داشته باشی

منم همون شب رابطه داشتم

حتی گفتم تخمک کشی شدم اشکال نداره گفت نه

دفعه اولتون هست انتقال میدین؟ 

آره عزیزم

از شما چه خبر؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
سلام دخترا صبحتون بخیر امروز روز 11 انتقالمه،نتونستم خودمو نگه دارم بیبی زدم منفی بود     ...

من میگم این بی بی چکا بیشتر آدمو عصبی میکنه .... عزیزم چندتا بی بی چک امتحان کردی ؟ نگران نباش 

هرچند منم روز ۱۱ هستم و خیلی نگران ولی جرات ندارم بی بی بزنم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام  تو دوره انتقال هستم کسی میدونه تا کی نباید رابطه داشت 😓

من هنوزم ندارم از ۵ روز قبل از انتقال تا الان... دکترم اجازه نمیده، بخاطر موقعیت جفت.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من میگم این بی بی چکا بیشتر آدمو عصبی میکنه .... عزیزم چندتا بی بی چک امتحان کردی ؟ نگران نباش  ...

یه دونه داشتم تو خونه وسوسه شدم وگرنه موعد آزمایشم سه شنبه بود

کار خوبی میکنی نزن 

یه دونه داشتم تو خونه وسوسه شدم وگرنه موعد آزمایشم سه شنبه بود کار خوبی میکنی نزن 

اخه اصلا روز ۱۱ نشون نمیده .

آزمایش خون میزارن روز ۱۵ بعد انتقال ما چه توقعی داریم از بی بی چک ؟🙂 من خودم دارم پر پر میزنم ببینم جواب آزمایش چیه و از نگرانی دارم میمیرم 😭😭😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سانتا جون دختر دوس داری یا پسر ؟ اسمشو چی میزاری ؟ نمیدونم چرا اینقد کنجکاوم    شاید چون ...

عزیزم😍

چون همین یه دونه س و با هزار مصیبت واقعا فرقی نداره چی باشه

اسمشم دوست دارم پسر باشه رهام بذارم دختر نمیدونم هنوز

اخه اصلا روز ۱۱ نشون نمیده . آزمایش خون میزارن روز ۱۵ بعد انتقال ما چه توقعی داریم از بی بی چک ؟🙂 ...

آره به خدا ولی تحمل کردن خیلییییی سخته روزام که اصن نمیگذره 

انشاالله جواب هممون مثبت شه تلافی این همه استرسو نگرانیمون در بیاد