2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه گلم گفتن تخمکها خونی میشن و خراب میشن خانومی نمیدونست و رابطه داشت همه تخمکهاش خراب شدن و فقط یک ...

نمیدونی چند وقت قبل از پانکچر نزدیکی داشت ؟ اخه

من دوبار پانکچر شدم هر دوبار یکی دوشب قبل از پانکچر داشتم ...و کیفیت تخمک هام به شدت پایین بود 

دارم فکر میکنم یعنی تاثیر داشته ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به منم گفتن رابطه نداشته باشم گفتن احتمال هایپری و آسیب به تخمک ایجاد میشه  ماهم درگیر این ندا ...

پس چرا کسی اینارو به من نگفت اخه 

من هردوبار داشتم قبلش و هایپر شدم 😟

به منم گفتن رابطه نداشته باشم گفتن احتمال هایپری و آسیب به تخمک ایجاد میشه  ماهم درگیر این ندا ...

واقعا خسته شدم 

اولش ک تا دوسال توهم داشتم ک با رابطه با کاندومم حتی باردار میشم هی خودمو شوهرمو عذاب دادم

بعدشم ک فهمیدم باردار نمیشم‌ و افتادم دنبال دکتر و درمون حالا هر مرحله ای ک میرم یا دارم ال دی میخورم یا نباید رابطه داشته باشیم 😭

نمیدونی چند وقت قبل از پانکچر نزدیکی داشت ؟ اخه من دوبار پانکچر شدم هر دوبار یکی دوشب قبل از پانکچر ...

از وقتی ک داروهاتون شروع میشه نباید رابطه داشت

تقریبا ۱۵یا۱۶ روز قبلش

ممنونم عزیزم امیدوارم دو برابر شه تا دوشنبه

مگه کی آزمایش دادی که میخوای دوشنبه تکرارش کنی؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم طاهری نشنیدم اونجا. مطئمنی؟ محمدزاده خوبه. ذنوبی و انصاری پور هم خیلی دکترای خوب و کاردرستی ه ...

اخه نوبتمو کنسل کردن 

خودشون زنگ زدن از ابن سینا 

حالا نمیدونم ابن سینا برم باز یا برم بیمارستان گاندی 

آخه سیکل شورت یه بار رفتم خوب جواب نداد بدنم 

باید بلند باشه 

نمیدونم ال دی رو شروع کنم یا نه 

حالا باید دکتر برم ببینم چی میگه 

من نمیدونستم  تا روز قبلش داشتم😐

من که از روز شروع دارو دیگه نزدیکی نداشتیم و مراعات کردیم با این حال با ۹تا تخمک خوب ۳ تاش جنین فریز شد 

البته ما مشکل شکل اسپرم داشتیم که احتمالا اشکالش همین بود که نموندن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واقعا خسته شدم  اولش ک تا دوسال توهم داشتم ک با رابطه با کاندومم حتی باردار میشم هی خودمو شوهر ...

ما همه همینیم خواهر . ولی دیگه با رابطه با کاندوم کسی باردار نمیشه خدایش 😊😊 انشالله نی نی دار بشی همه اینا یادت بره و دل شوهرتم به دست میاری 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم