2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
پیش دکتر طاهری میرفتم  حالا عوض کردم با افسانه محمدزاده ام بهم گفته بود روز ۳ پریود شروع کنم ا ...

عزیزم طاهری نشنیدم اونجا. مطئمنی؟

محمدزاده خوبه. ذنوبی و انصاری پور هم خیلی دکترای خوب و کاردرستی هستن.

آره بنظرم همون ابن سینا برو. فوقش همون 20 فروردین هم بری مثل من سیکل شورت یا کوتاه رو برات شروع میکنن.

بعدشم احتمال زیاد میدم تو تعطیلات عید حداقل شیفتی باشن. پاسخگویی شون که مطمئنم هست.

من دوشنبه انتقال داشتم با همین وضعیت کرونا. همشون ماسک و دستکش داشتن و احتیاط میکردن ولی کارو تعطیل نکرده بودن.

فکر نمیکنم ابن سینا به این راحتی مریضارو ول کنه به امان خدا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان برای ثبت نتایج بعد از انتقال و اینکه بعد انتقال چیکارا کردن تاپیکی داریم؟

میخوام ببینم کسی بوده مثل من سر کار بره و کارای خونه اش رو خودش بکنه و مثبت بشه؟

دارم کم کم ناامید میشم از بس همه استراحت مطلق بودن

دوستان برای ثبت نتایج بعد از انتقال و اینکه بعد انتقال چیکارا کردن تاپیکی داریم؟ میخوام ببینم کسی ب ...

روز چندمی؟

دوست من سه روز فقط استراحت کرد بعدش رفت سرکار و کار خونه انجام میداد که مثبت شد و بچشم دنیا اومده الان

اصلا به این چیزا نیست

خدا بخواد میشه

روز چندمی؟ دوست من سه روز فقط استراحت کرد بعدش رفت سرکار و کار خونه انجام میداد که مثبت شد و بچشم د ...

من دوشنبه انتقال دادم. امروز 3 روز تمام شد وارد روز 4 شدم.

من 48 ساعت  استراحت کردم بعدش کار شروع شد. ولی چون لانه گزینی حدود 7 روز طول میکشه نگرانم تو این همه ساعت نشستن اون بلاست بیچاره از دست بره

روز ۵  و ۶ لک قهوه ای داشتم ولی از این نگرانم که چرا اصلا هیچ علایم یا حسی ندارم حتی ترشح هم ن ...

عزیزم من صدها هزار بار نوشتم مثبت شدم هیییچ هیییچ علایمی نداشتم هیچیییی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان. یه سوال داشتم من ۲۸ بهمن انتقال بلاست داشتم.امروز که ۸ اسفند رفتم آزمایش دادم رنجش شد ...

مبارک باشه عزیزم مامان شدنت نگران نباش ایشالله که هر روزی که میگذره دو برابر میره بالا 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من دوشنبه انتقال دادم. امروز 3 روز تمام شد وارد روز 4 شدم. من 48 ساعت  استراحت کردم بعدش کار ش ...

نه بابا نگران نباش

کارت که سنگین نیست

بعدم لانه گزینه برای جنین ۳ روزه از روز سوم شروع میشه تا روز ۵ یا ۶

بعدم جنین تو ۵ روزه بوده

علایمم داری 

عزیزم من صدها هزار بار نوشتم مثبت شدم هیییچ هیییچ علایمی نداشتم هیچیییی

خدایی اصلا هیچی هیچی 

تیر کشیدن و درد شکم و سینه یا حتی ترشح هم نداشتی؟

اخه من چندبار لکه بینی داشتم قهوه ای

بر اونم نگران شدم

من کلاً به علائم اعتقادی ندارم

میدونی چندددددد ماه همه علائم بارداری رو داشتم پری هم عقب افتاده ولی خبری نبوده؟

باور کن علائم داشته باشم اصلاً بدبین میشم

اکثر بارداری ها به این زودی علائم نشون نمیدن

خدایی اصلا هیچی هیچی  تیر کشیدن و درد شکم و سینه یا حتی ترشح هم نداشتی؟ اخه من چندبار لکه بین ...

هیچییی نداشتم هیچییی

سینه درد هموزم ندارم کلا

لکه بینی هم نداشتم اخر هفته ۵لک دیدم و هفته ۶افتادم خونریزی و هماتوم داشتم

ولی علایم کلااا هیچی نداشتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
کدوم مرکز انجام دادی مشکلت چی بود

من ابن سینا بودم

خودم پلی کیستیک هستم البته با داروهای سنتی یا شیمیایی تخمک گذاری داشتم

شوهرم اسپرم متحرکش صفر بود هرچییییی دارو هم خورد بازم صفر بود

تعدادشم کلاً پایین بود با دارو هم یه کم تغییر کرد ولی بازم نرمال نشد